HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Συγκίνηση για τον θάνατο του Γιώργου Μπαμπίλη - Στο Μάνεσι η ταφή του

Ιδιαίτερη συγκίνηση στην περιοχή των Καλαβρύτων προκάλεσε το άγγελμα του αιφνίδιου θανάτου ενός εκλεκτού τέκνου της περιοχής, του συνταξ...

Ιδιαίτερη συγκίνηση στην περιοχή των Καλαβρύτων προκάλεσε το άγγελμα του αιφνίδιου θανάτου ενός εκλεκτού τέκνου της περιοχής, του συνταξιούχου διευθυντή του Δημόσιου Ταμείου Γιώργου Μπαμπίλη, που έφυγε από τη ζωή την Παρασκευή το πρωί, στο σπίτι του, στην Αθήνα, σε ηλικία 81 ετών, ύστερα από βαρύ εγκεφαλικό.
Ο εκλιπών, γιος του Δημήτρη Μπαμπίλη, από τη Χόβολη Καλαβρύτων, και της Στυλιανής, το γένος Τσουρέκη, από το Μάνεσι Καλαβρύτων, είχε γεννηθεί στην Πάτρα, το 1933, σπούδασε Πολιτικές Επιστήμες στην Πάντειο κι εγκαταστάθηκε από τα τέλη της δεκαετίας του '50 στην Αθήνα, με τη σύζυγό του, Τασία, το γένος Τζούδα, καταγόμενη επίσης από το Μάνεσι -απεβίωσε ακριβώς προ δύο ετών-, με την οποία απέκτησε έξι υπέροχα παιδιά, που του χάρισαν 12 εγγόνια και δύο δισέγγονα.
Άνθρωπος της προσφοράς και αεικίνητος, ο Γιώργος Μπαμπίλης βοηθούσε με κάθε ευκαιρία τους συνανθρώπους του και ήταν πάντα παρών, τόσο στις ευχάριστες όσο και στις δυσάρεστες περιστάσεις της ζωής τους, ενώ τακτικότατες ήταν οι επισκέψεις του στο Μάνεσι, καθώς διατηρούσε στενούς δεσμούς με όλους τους καταγόμενους από την περιοχή και συχνά υπήρξε ο συνδετικός κρίκος πολλών οικογενειών.
Το ύστατο "χαίρε" θα του απευθύνουν συγγενείς και φίλοι στις 11 το πρωί του Σαββάτου, στον Ι.Ν. Αγ. Βασιλείου Εξαρχείων (επί της οδού Μπουμπουλίνας), στον οποίο είχε υπηρετήσει επί σειρά δεκαετιών, με υποδειγματικό ζήλο και αφοσίωση, ως επίτροπος.
Θα ακολουθήσει η ταφή του στο αγαπημένο του Μάνεσι. Μάλιστα, για διευκόλυνση όσων θα ήθελαν να μεταβούν εκεί, η οικογένεια του εκλιπόντος έχει μισθώσει πούλμαν για τη μεταφορά τους.
Σπηλιωτόπουλος Κώστας

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.