HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Ελληνική Ομάδα Διάσωσης Αχαΐας - Eκπαίδευση Α' Βοηθειών

Στα πλαίσια εκπαίδευσης του Βασικού Σχολείου Γνώσεων της Ελληνικής Ομάδας Διάσωσης Αχαΐας πραγματοποιήθηκε εκπαίδευση Α' Βοηθειών σ...

Στα πλαίσια εκπαίδευσης του Βασικού Σχολείου Γνώσεων της Ελληνικής Ομάδας Διάσωσης Αχαΐας πραγματοποιήθηκε εκπαίδευση Α' Βοηθειών στο Ε.Κ.Α.Β Δυτικής Ελλάδας.
Η Εκπαίδευση που πραγματοποιήθηκε αφορούσε Βασικές Πρώτες Βοήθειες ,άνοιγμα αεραγωγού & έλενγχος αναπνοής, επίδειξη εξωτερικού απινιδωτή και καρδιοαναπνευστικής αναζωογόνησης, αντιμετώπιση τραυμάτων, ακινητοποίηση καταγμάτων, αιμορραγίες, σοκ, λιποθυμίες, υποθερμία, θερμοπληξία, εγκαύματα, κρυοπαγήματα, υπεργλυκαιμία και απόφραξη αεραγωγού από ξένο σωματίδιο, ακινητοποιήση σε φορείο.
Η Ελληνική Ομάδα Διάσωσης Αχαΐας θέλει να ευχαριστήσει το Ε.Κ.Α.Β και ιδιαιτέρως τον Γιατρό κ. Αμπατζίδη, για την αμέριστη βοήθεια που μας προσφέρει οποιαδήποτε στιγμή αυτό ζητηθεί

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.