HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Αξιέπαινη πρωτοβουλία της Παγκαλαβρυτινής Ένωσης

γράφει ο Θανάσης Γιαννακόπουλος Η ιστορική Παγκαλαβρυτινή Ένωση, αποδεικνύει, για άλλη μια φορά, με τις δράσεις και τις πρωτοβουλίες τ...

γράφει ο Θανάσης Γιαννακόπουλος
Η ιστορική Παγκαλαβρυτινή Ένωση, αποδεικνύει, για άλλη μια φορά, με τις δράσεις και τις πρωτοβουλίες της, ότι επάξια είναι η Ένωση η οποία εκπροσωπεί όλους εμάς τους Καλαβρυτινούς.
Η Παγκαλαβρυτινή Ένωση, για να μπορεί να πετύχει τα μέγιστα, στις πρωτοπόρες παρεμβάσεις και σχεδιασμούς της, χρειάζεται τη συμμετοχή και τη στήριξη όλων των μελών της, καθώς και όλων των απανταχού Καλαβρυτινών Συλλόγων.
Η φετινή πρωτοβουλία έχει σχέση με την προβολή των ιστορικών γεγονότων που διαδραματίστηκαν στην περιοχή των Καλαβρύτων στην Επανάσταση του 1821, προκειμένου να γίνουν γνωστά τα τότε γεγονότα στο Πανελλήνιο.
Έχει ιδιαίτερη σημασία και αξία η πρωτοβουλία αυτή, η οποία και πρέπει να στηριχθεί από όλους, που εφόσον επιτευχθεί στο μέγιστο βαθμό, θα αποδώσει σήμερα, και άλλα οφέλη, όπως την περαιτέρω τουριστική ανάπτυξη της περιοχής.
Στηρίξτε αυτήν την πρωτοβουλία της Ένωσης, η οποία γίνεται σε συνδυασμό με τον προγραμματισμό των εκδηλώσεων του Δήμου Καλαβρύτων, για την ανάδειξη και προβολή της ιστορία μας αλλά και για όλα αυτά που μας αξίζουν και προσδοκούμε για την περιοχή μας....!!!!



Θανάσης Γιαννακόπουλος 
πρόεδρος συλλόγου Κατσελλίου Καλαβρύτων και πολιτευτής Αχαΐας με την Ν.Δ.




Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.