HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Στην ΕΒΟ Αιγίου ο αν. Υπ. Άμυνας και βουλευτές Αχαΐας του ΣΥΡΙΖΑ

Για σχέδιο έκτακτης διάσωσης της αμυντικής βιομηχανίας της χώρας, που περιλαμβάνει πρόγραμμα ένταξης ανέργων μέσα από την εξειδίκευση, ...


Για σχέδιο έκτακτης διάσωσης της αμυντικής βιομηχανίας της χώρας, που περιλαμβάνει πρόγραμμα ένταξης ανέργων μέσα από την εξειδίκευση, μίλησε στην πρώτη του επίσκεψη στο εργοστάσιο της ΕΒΟ Αιγίου ο αναπληρωτής Υπουργός Άμυνας κ. Κώστας Ήσυχος, ο οποίος βρέθηκε στην περιοχή το πρωί της Τρίτης συνοδευόμενος από τον υφυπουργό Άμυνας κ. Νίκο Τόσκα και από άλλα στελέχη της πολιτικής ηγεσίας του Υπουργείου. Όσα είπε σήμερα ο κ. Ήσυχος στους εργαζομένους θα περιλαμβάνονται στις προγραμματικές δηλώσεις του πρωθυπουργού κ. Αλέξη Τσίπρα, όπως τόνισε ο αναπληρωτής υπουργός εκφράζοντας έτσι το ιδιαίτερο ενδιαφέρον της κυβέρνησης για το μέλλον της αμυντικής βιομηχανίας.
Ο κ. Ήσυχος έφτασε στο εργοστάσιο γύρω στις 10 το πρωί, μαζί με τον κ. Τόσκα, τον διευθυντή του στρατιωτικού γραφείου του Υπουργείου κ. Μπαξεβανάκη, τον νομικό σύμβουλο του υπουργείου κ. Κοσμόπουλο και άλλα στελέχη. Τον υποδέχτηκαν οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ κ.κ. Κανελλοπούλου και Χατζηλάμπρου (η νεοεκλεγείσα κα Αναγνωστοπούλου απουσίαζε λόγω ασθενείας), ο γενικός διευθυντής του εργοστασίου κ. Μαντζαβίνος και τα μέλη του σωματείου εργαζομένων με επικεφαλής τον πρόεδρο κ. Πανουτσακόπουλο.
πλούσιο ρεπορταζ διαβάστε στον filodimos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.