HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Πρώτο βραβείο από την Ένωση Λογοτεχνών στην Αν. Ευσταθίου

Το 1ο βραβείο στον 33ο Πανελλήνιο Διαγωνισμό της Πανελλήνιας Ένωσης Λογοτεχνών στην κατηγορία "νουβέλα" απέσπασε το βιβλίο &q...

Το 1ο βραβείο στον 33ο Πανελλήνιο Διαγωνισμό της Πανελλήνιας Ένωσης Λογοτεχνών στην κατηγορία "νουβέλα" απέσπασε το βιβλίο "Γυναίκα είσαι και φαίνεσαι" της αγαπητής μας συγγραφέως και συμπατριώτισσά μας (από παραλία Πλατάνου) Αναστασίας Ευσταθίου, 
Το βραβείο της το παρέλαβε σε ειδική εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα του Πνευματικού Κέντρου του Δήμου Αθηναίων. 

Η ίδια συγκινημένη μας δηλώσει: "Ήταν μια ξεχωριστή ημέρα για τη "Διηάνειρά" μου. Χαρά, συγκίνηση, επιβράβευση μιας μεγάλης προσπάθειας, μα κυρίως πείσμα κόντρα στους δύστυχους καιρούς μαζί με τους υπόλοιπους βραβευμένους και διακριθέντες σε διαφορετικά είδη λόγου. Ευχαριστώ από καρδιάς την κριτική επιτροπή και ιδιαίτερα τον πρόεδρο της Ένωσης Νίκο Ταβουλάρη για την εξαιρετική τιμή".

Η Αναστασία Ευσταθίου είναι διευθύντρια στο 2ο Δημ. Σχ. Ακράτας, με πλούσιο συγγραφικό έργο και ειναι χαρά και τιμή μας που κείμενά της δημοσιεύονται και στο kalavrytanews.com.
Τις ευχόμαστε να ειναι πάντα δυνατή και δημιουργική και να συνεχίζει με το ίδιο πάθος να προσφέρει, στον πολιτισμό, την παιδεία και τον τόπο μας.    

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.