HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Σε Τριπόταμα και Πάος ο Θανάσης Νταβλούρος

Από την επίσκεψη του κ. Νταβλούρου στο Πάος Με ομιλίες σε Πάος και Τριπόταμα το βράδυ της Παρασκευής, ξεκίνησε το διήμερο οδοιπορικό τ...

Από την επίσκεψη του κ. Νταβλούρου στο Πάος
Με ομιλίες σε Πάος και Τριπόταμα το βράδυ της Παρασκευής, ξεκίνησε το διήμερο οδοιπορικό του, στα Καλάβρυτα, ο υποψήφιος βουλευτής Αχαϊας της Ν.Δ., Θανάσης Νταβλούρος.
Στις ομιλίες του ο υποψήφιος βουλευτής αναφέρθηκε στις δοκιμασίες και δυσκολίες που όλοι μας αντιμετωπίσαμε, αλλά και τις τεράστιες προσπάθειες που έκανε αυτή η κυβέρνηση ώστε να σταματήσει ο κατήφορος της οικονομίας.
Παρότρυνε τους πολίτες να αναλογισθούν σε τι κατάσταση ήταν η χώρα μας το 2012 και που βρισκόμαστε σήμερα.
Τους επισήμανε να δώσουν ιδιαίτερη προσοχή και να σκεφτούν με σύνεση και ωριμότητα για την κρισιμότητα αυτών των εκλογών. Να ζυγίσουν και να αποφασίσουν εάν επιθυμούν την ασφάλεια και σταθερότητα μιας ομαλής πορείας προς την έξοδο από την κρίση και τα μνημόνια ή την αβεβαιότητα – αστάθεια που απορρέει από τις ασαφείς και ετερόκλητες προτάσεις της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης.
Το Σάββατο στις 11 το πρωϊ ο κ. Νταβλούρος θα μιλήσει σε συγκέντρωση στα Καλάβρυτα (Αρχοντικό Παλαιολογίνας) και στις 7 το βράδυ στην Κλειτορία (κέντρο Γιαννούλια)
Στην περιοδεία του το συνοδεύει και ο υποψήφιος με το ψηφοδέλτιο της Ν.Δ. Θανάσης Γιαννακόπουλος 


Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.