HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Σε Τριπόταμα, Πάος, Δάφνη, και Κλειτορία ο Ανδρέας Κατσανιώτης

Σε Τριπόταμα, Πάος, Δάφνη, και Κλειτορία βρέθηκε σήμερα ο υπ. βουλευτής Αχαΐας, Ανδρέας Κατσανιώτης όπου είχε την ευκαιρία να συναν...


Σε Τριπόταμα, Πάος, Δάφνη, και Κλειτορία βρέθηκε σήμερα ο υπ. βουλευτής Αχαΐας, Ανδρέας Κατσανιώτης όπου είχε την ευκαιρία να συναντήσει και να ανταλλάξει απόψεις με τοπικούς φορείς. 

Ο Ανδρέας Κατσανιώτης που κατεβαίνει πρώτη φορά ως υποψήφιος Βουλευτής,  τόνισε οτι "η επαφή μου με τους πολίτες απέδειξε ότι η ανάγκη για το Νέο που εκφράζω και υπηρετώ είναι μεγάλη και για εμένα το να προσφέρω τις ιδέες και τις δυνάμεις μου στον τόπο μου, είναι μεγαλύτερη πρόκληση. Τώρα είναι η ώρα της ευθύνης και των μεγάλων αποφάσεων.Δηλώνω Παρών, έτοιμος να δώσω τον αγώνα για την Αχαΐα. 
Τώρα είναι η ώρα της αλήθειας. Θα αγωνιστώ στο πλευρό των συμπολιτών μου, για να πιάσουν τόπο οι θυσίες μας. Για μια Νέα Δημιουργική Ελλάδα."

Σύμφωνα με πληροφορίες του "ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS" στο ψηφοδέλτιο της Ν.Δ. στις εκλογές της 25ης Ιανουαρίου 2015, θα είναι και ο συμπατριώτης μας Θανάσης Γιαννακόπουλος 

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.