HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Ολόκληρο το ρεπορτάζ για το Χιονοδρομικό από τον Σπ. Χαριτάτο (βίντεο)

Ένα εξαιρετικό ρεπορτάζ - ντοκιμαντέρ, πρόβαλε η «Πρωινή Ενημέρωση στον Alpha» με τον Αιγιώτη δημοσιογράφο Σπύρο Χαριτάτο διάρκε...



Ένα εξαιρετικό ρεπορτάζ - ντοκιμαντέρ, πρόβαλε η «Πρωινή Ενημέρωση στον Alpha» με τον Αιγιώτη δημοσιογράφο Σπύρο Χαριτάτο διάρκειας 90 λεπτών!!! (δυο 45λεπτα μέρη)
«… Nιώθω τυχερός που έζησα ανατολή ηλίου στην Νεραϊδοράχη, την διάσημη κορφή του όρους Χελμος.. σε θερμοκρασία -20! ως ανειδίκευτος εργάτης, πρώτη ημέρα στο μεροκάματο, σε σκληρές συνθήκες
Αυτά έγραψε ο γνωστός Αιγιώτης δημοσιογράφος Σπύρος Χαριτάτος, συμπληρώνοντας: «Όρος Χελμος, κορυφή Στύγα , στη Νεραϊδοράχη.. σε υψόμετρο 2320 θερμοκρασία -20! εκει οι έμπειροι εργαζόμενοι, χιονοδρόμοι , πιστερ , διασώστες αλλά και χειριστες με χιονοστρωτηρες ετοιμάζουν τις πίστες του χιονοδρομικού Καλαβρύτων από τις 2 τα ξημερώματα,ώστε ολα να είναι έτοιμα στις 9 για την ασφάλεια των επισκεπτών.. εκεί ο ανειδίκευτος εργάτης, αναζητά την πιθανότητα για το μεροκάματο της επιβίωσης.. όταν τα πτυχία και τα βιογραφικά καταργούνται στην πράξη»

Απολαύστε το: 

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.