HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Περιοδείες Ηρακλή Ρούπα σε υπηρεσίες του Αιγίου

Στην πόλη του Αιγίου περιόδευσε ο υποψήφιος βουλευτής Ηρακλής Ρούπας μαζί με τον νεαρό υποψήφιο Χρήστο Γραμμένο . Επισκέφθηκαν δημόσιες ...

Στην πόλη του Αιγίου περιόδευσε ο υποψήφιος βουλευτής Ηρακλής Ρούπας μαζί με τον νεαρό υποψήφιο Χρήστο Γραμμένο. Επισκέφθηκαν δημόσιες υπηρεσίες, το ΙΚΑ Αιγίου, την Εφορία, το Λιμενικό ταμείο και το Τελωνείο. Στη συνέχεια επισκέφθηκαν το Δημαρχείο και τις δημοτικές υπηρεσίες και συνομίλησαν με τους δημοτικούς υπαλλήλους. Στο Νοσοκομείο Αιγίου συναντήθηκαν με τον διοικητή Κ. Φωτόπουλο και επισκέφθηκαν τους χώρους διοίκησης. Ο Ηρακλής Ρούπας δήλωσε: «Το νοσοκομείο Αιγίου πρέπει να τεθεί στις προτεραιότητες του Υπουργείου Υγείας, να εφοδιαστεί με σύγχρονο υλικοτεχνικό εξοπλισμό και να στελεχωθεί με ανθρώπινο δυναμικό, καθώς εξυπηρετεί μια μεγάλη περιφέρεια. Όσον αφορά το Αίγιο, χρειάζεται επειγόντως να επιλυθεί το θέμα που έχει προκύψει με τις αδειοδοτήσεις του λιμανιού, για να πάψει να υπολειτουργεί, καθώς αποτελεί στρατηγικό πυλώνα ανάπτυξης για την περιοχή».

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.