HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Μήνυμα Θανάση Γιαννακόπουλου για τις εκλογές

Εγκάρδιες ευχαριστίες σε όλους τους Αχαιούς συμπατριώτες μου, που στήριξαν με την ψήφο τους, την υποψηφιότητά μου, αλλά και όλους όσους ...

Εγκάρδιες ευχαριστίες σε όλους τους Αχαιούς συμπατριώτες μου, που στήριξαν με την ψήφο τους, την υποψηφιότητά μου, αλλά και όλους όσους με βοήθησαν με οποιοδήποτε τρόπο, στις εκλογές της 25ης Ιανουαρίου 2015, ως υποψηφίου Βουλευτού με τη Νέα Δημοκρατία στο Νομό Αχαΐας.
Βεβαίως, θέλω να ευχαριστήσω και ιδιαίτερα, τους Καλαβρυτινούς ψηφοφόρους, από όπου και κατάγομαι, για την εμπιστοσύνη που έδειξαν στο πρόσωπό μου, δίνοντάς μου υψηλό ποσοστό.
Η Νέα Δημοκρατία, σε αυτές τις εκλογές, παρά το γεγονός ότι έχασε πολλούς ψηφοφόρους της, από το δίκαιο θυμό και αγανάκτησή τους, συνεπεία της μεγάλης οικονομικής κρίσης, κατάφερε, λέγοντας την αλήθεια στον ελληνικό λαό, να σταθεί «όρθια», και με ψηλά το κεφάλι, και θα μπορέσει έτσι, να συνεχίσει το δρόμο της ιστορίας της, και σύντομα θα δικαιωθεί, όπως άλλωστε έχει δικαιωθεί διαχρονικά, για τις μεγάλες και σωστές επιλογές της, για την πατρίδα και το έθνος.
Σε αυτές τις εκλογές, πέραν του θυμού και της αγανάκτησης των ψηφοφόρων μας, επεκράτησε ο καταστροφικός λαϊκισμός, τον οποίον, όσες φορές ακολούθησε ο ελληνικός λαός, το πλήρωσε ακριβά, και εξ αυτού του λόγου, η χώρα έχει οδηγηθεί οικονομικά, στη σημερινή κατάσταση.
Οι σημερινοί υπουργοί, πριν καλά - καλά αναλάβουν τον υπουργικό τους θώκο, από το πρωί, μοιράζουν θέσεις εργασίας στο δημόσιο, κρατικοποιούν εκ νέου επιχειρήσεις και οργανισμούς (αεροπλοΐα, ακτοπλοΐα, λιμάνια, Δ.Ε.Η. Ε.Ρ.Τ. κ.λ.π.), αυξάνουν μισθούς και συντάξεις, επαναφέρουν το 13ο και 14ο μισθό, αλλά όλως παραδόξως, παράλληλα, ακούστηκε από τον κ. Βαρουφάκη, το «…λιτός βίος….» για τους έλληνες. Άραγε…… πώς ταιριάζουν όλα αυτά, και τί εν τέλει, υποκρύπτεται στην πραγματικότητα, πίσω από όλα τα αντιφατικά, παράδοξα και εκτός πραγματικότητας, που ακούγονται από τους «νεοσσούς» κυβερνώντες…;;;
Μάλλον ο κ. Βαρουφάκης, είπε την αλήθεια…. Ο σχεδιασμός είναι να αφανισθεί πλήρως η μεσαία τάξη των ελλήνων, να δοθούν κάποια «ψίχουλα» από το «μαξιλάρι» του πρωτογενούς πλεονάσματος που βρήκαν και εξασφάλισε η κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας, και στη συνέχεια, το χάος και κλειστή οικονομία, χωρίς επενδύσεις, χωρίς ανάπτυξη, χωρίς δυνατότητα δανεισμού, και στο τέλος…. με «…ψωμί, ελιά και Αλέξη βασιλιά…».
Προς την κατεύθυνση της ανάπτυξης, το μόνο που ακούστηκε, είναι ότι θα ενισχυθούν οι μικρομεσαίες επιχειρήσεις…
Ερώτηση: Αλήθεια, πώς θα υπάρξει ανάπτυξη…;;;  Θα «κόψουμε» χρήματα, όπως ακούστηκε..;;; Μήπως υπάρχει δυνατότητα ρευστότητας από τις ελληνικές τράπεζες..;;; Αυτό, για όσους δεν γνωρίζουν, για να συμβεί, πρέπει να υπάρχει και η αντίστοιχη εγγύηση, κάτι το οποίο δεν υφίσταται… Μόνο λόγια του αέρα, χωρίς αντίκρισμα ακούγονται, και σύντομα ο ελληνικός λαός θα καταλάβει, ότι έπεσε εκ νέου στην παγίδα του «…λεφτά υπάρχουν…».
Αλήθεια, η έννομη τάξη πώς θα τηρηθεί και πώς θα εξασφαλισθεί η ζωή και η προστασία του πολίτη, όταν ακούγεται ότι θα υποβαθμιστεί ο ρόλος της αστυνομίας και του λιμενικού…;;;
Μήπως, με αυτόν τον τρόπο, αποδεικνύουν ότι οι ίδιοι ήταν υπεύθυνοι για όλα τα έκτροπα που συνέβαιναν όλα τα χρόνια στο κέντρο της Αθήνας και σε άλλες μεγαλουπόλεις, και τώρα θα δώσουν εντολή στα «συντροφάκια» τους να «κάτσουν» ήσυχα και καλά παιδιά, οπότε, είναι περιττή η αστυνόμευση…;;;
Πάρα πολλά και άλλα παρόμοια ακούστηκαν, τα οποία είναι άνευ αντικρίσματος και ουσιαστικού περιεχομένου, για την ανάπτυξη και την προοπτική της χώρας, και για το μέλλον της νέας γενιάς.
Όλα αυτά ακούγονται ευχάριστα, αλλά η κοινή λογική υπαγορεύει ότι είναι ανέφικτα, από το γεγονός ότι προς την κατεύθυνση της ανάπτυξης ουσιαστικά, δεν ακούγεται τίποτα. Οι λεγόμενες μεταρρυθμίσεις «ΣΥΡΙΖΟΑΝΕΛ», είναι στην ουσία, η κατάργηση των μεταρρυθμίσεων και των διαρθρωτικών αλλαγών της κυβέρνησης της Ν.Δ. και οπισθοδρόμηση, στο παλιό, κρατικοδίαιτο, συντεχνιακό μοντέλο, το οποίο οδήγησε τη χώρα σε οικονομική εξαθλίωση.
Ενώ η Νέα Δημοκρατία, κατάφερε με τις θυσίες του ελληνικού λαού, να βάλει «πάτο στο βαρέλι» και να βρεθεί η χώρα με πρωτογενές πλεόνασμα, η «υποσχεσιολογία» και το ψέμα κατάφεραν να «νικήσουν», και η χώρα και οι πολίτες της, με κάθε βεβαιότητα, θα υποστούν μεγαλύτερα δεινά και χειρότερες μέρες. Εξάλλου, αυτό φάνηκε άμεσα, από τους δείκτες του χρηματιστηρίου, την αντίδραση των αγορών, τις αναλύσεις των οικονομικών αναλυτών του ξένου και εγχώριου τύπου, καθώς και από τα μηνύματα των ευρωπαίων εταίρων μας.
Η ελπίδα πεθαίνει τελευταία, και η Νέα Δημοκρατία θα είναι παρούσα με επιχειρήματα και καθαρό λόγο, να προστατεύει και να εγγυάται την ομαλή πορεία της χώρας, με ευρωπαϊκό προσανατολισμό, με σταθερότητα για το μέλλον του σήμερα, και των γενεών που έρχονται.
Ο ψεύτικος μανδύας των «ΣΥΡΙΖΟΑΝΕΛ», υποκρύπτει και έχει άλλο περιεχόμενο. Οι «συριζαίοι», στην ουσία, με κανέναν προσανατολισμό, άλλοι φιλοευρωπαϊστές, άλλοι κομμουνιστές, άλλοι αναρχικοί, άλλοι μηδενιστές, άλλοι αναρχοαυτόνομοι κ.λ.π. με κίνδυνο η χώρα να μην έχει κανένα προσανατολισμό. Οι «ανελ», («δήθεν» πατριωτικό κόμμα), όλως παραδόξως, συνεργάζονται και συγκυβερνούν με τους ανωτέρω, που στην ουσία, τίποτα κοινό δεν τους ενώνει. Μία «παραφύση» συνεργασία, χωρίς να ταυτίζονται ιδεολογικά σε κανένα σημείο, και μάλλον, η δικιά τους απόφαση για συνεργασία με το ΣΥΡΙΖΑ, αποτελεί τον κύριο μανδύα, για να βρεθούν μονάχα στην εξουσία, και η στάση τους, μάλλον εκπορεύεται, από προσωπικό φθόνο και μένος κατά της κυβέρνησης της Ν.Δ.
Δηλαδή ένα κυβερνητικό «μόρφωμα», το οποίο δεν έχει κοινές ιδεολογικές αξίες και αρχές που σύντομα θα καταρρεύσει…….
Και σίγουρα αυτή η κυβέρνηση θα καταρρεύσει, και η χώρα θα διέλθει επιπλέον μία περιπέτεια (μάλλον σύντομα θα έχουμε εκλογές…..).
Η Νέα Δημοκρατία θα είναι απέναντι στην υποκρισία και στο ψέμα, κάνοντας κριτική και εποικοδομητική αντιπολίτευση με σοβαρό, αληθινό λόγο, σύντομα θα δικαιωθεί, οι ψηφοφόροι της και ο ελληνικός λαός θα αντιληφθούν ότι είμαστε το κόμμα, της προόδου, του νοικοκυρέματος, το κόμμα της ευρωπαϊκής προοπτικής και της ανάπτυξης…..!!!

Τετάρτη, 28 Ιανουαρίου 2015

Αθανάσιος Γ. Γιαννακόπουλος
Πολιτευτής Ν.Δ. Αχαΐας
Απόστρατος Αξιωματικός Πυροσβεστικού Σώματος

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.