HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Οι Κλειτόριοι έκοψαν την πίτα τους (φωτο)

Την πίτα του έκοψε σήμερα το μεσημέρι ο Πολιτιστικός σύλλογος Κλειτορίας στην Μαθητική Εστία Κλειτορίας. Ο πρόεδρος του συλλόγου κ....



Την πίτα του έκοψε σήμερα το μεσημέρι ο Πολιτιστικός σύλλογος Κλειτορίας στην Μαθητική Εστία Κλειτορίας. Ο πρόεδρος του συλλόγου κ. Χρήστος Κοτσάς και τα μέλη του συλλόγου διοργάνωσαν μια ζεστή και ωραία εκδήλωση όπου παραβρέθηκαν ο Δήμαρχος Καλαβρύτων κ Γιώργος Λαζουράς, ο υποψήφιος βουλευτής με την Ν.Δ. στην Αχαΐα κ Θανάσης Γιαννακόπουλος, ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Καλαβρύτων κ. Δημήτρης Κοντογιάννης, ο Αντιδήμαρχος κ. Βασίλης Καρράς, οι δημοτικοί σύμβουλοι Χαρά Γεωργακοπούλου και Σωτήρης Δουκλίας, ο πρόεδροε του συλλόγου Κλειτορίων Αττικής κ. Χρήστος Καμπέρος ο Εκπρόσωπος του Συλλόγου Λυκουριωτών κ. Χρήστος Κοντογιάννης,  ο Προϊστάμενος της Μαθητικής Εστίας Κλειτορίας κ. Νικόλαος Τσάμης, η Πρόεδρος του συλλόγου γονέων και κηδεμόνων του Νηπιαγωγείου και Δημοτικού σχολείου Κλειτορίας  κα. Ρήγα Κωσταντίνα και η Δασκάλα των χορευτικών του Συλλόγου Κλειτορίας κα Λουκά Αντωνία και πολλοί Κλειτόριοι. 

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.