HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Πανελλήνιο Κύπελλο Downhill Open 2015 - Σεπτέμβριο στα Καλάβρυτα

Το ελληνικό Downhill βρίσκεται σε ανοδική πορεία και τίποτα δεν μπορεί να το σταματήσει. Αθλητές και διοργανωτές είναι έτοιμοι για μια ...


Το ελληνικό Downhill βρίσκεται σε ανοδική πορεία και τίποτα δεν μπορεί να το σταματήσει. Αθλητές και διοργανωτές είναι έτοιμοι για μια ακόμη δυνατή αγωνιστική χρονιά και το πάρτι αρχίζει! Παράλληλα παρουσιάζεται το πρόγραμμα αγώνων του 3ου Πανελλήνιου Κυπέλλου DH Open το οποίο θα ανακοινωθεί επίσημα στην τελετή απονομής του 2014 στις 7/2/2015.

Όλα είναι έτοιμα λοιπόν για μια ακόμη συναρπαστική αγωνιστική σεζόν για το ελληνικό Downhill. Πρώτα απ' όλα όμως πρέπει να βραβευτούν οι κορυφαίοι αθλητές του 2014. Η τελετή απονομής των Κυπελλούχων θα γίνει στις 7 Φεβρουαρίου στις 19:00 στον πολυχώρο Ρομάντσο στο κέντρο της Αθήνας όπου παράλληλα θα προβληθούν οι πρεμιέρες της ταινίας 8 Down n' Dirty της Δήμητρας Μπαμπαδήμα -μια εντυπωσιακή ανασκόπηση της χρονιάς που πέρασε- και του Sick and Destroyed ενός ταξιδιωτικού φιλμ σε bike park της Ευρώπης με το βλέμμα του Δάνη Καραμιχαηλίδη και του Γιώργου Λέντζα.
Θα απονεμηθούν κύπελλα στους έξι πρώτους αναβάτες της κατηγορίας Elite, στους τρεις πρώτους Junior και Master (μετάλλια θα λάβουν για τις θέσεις τέσσερα έως έξι). Κύπελλο θα πάρουν οι τρεις πρώτοι Veteran και οι τρεις καλύτερες κοπέλες, ενώ θα βραβευθεί η καλύτερη πίστα και ο καλύτερος αγώνας του 2014, που θα έχουν ανακύψει από την ψηφοφορία στο downhill.gr.

Μετά την απονομή και την προβολή των δύο video θα ακολουθήσει party μέχρι τις πρωινές ώρες! Παγωμένα μπυρόνια, coctails και άφθονα Red Bull θα μας κρατήσουν σε εγρήγορση και θα μας επιτρέψουν να ξεκινήσουμε με χαμόγελα και αυτή τη σεζόν...

Ιδιαίτερα ενδιαφέρον φαίνεται το αγωνιστικό πρόγραμμα για το 2015 το οποίο θα ξεκινήσει στις 18 Απριλίου στην Κύμη Ευβοίας και στο φοβερό Tank Trail που θα είναι ανανεωμένο και λίγο μεγαλύτερο... Τρεις νέοι διοργανωτές μπαίνουν δυναμικά (Λιβαδειά, 3-5 Πηγάδια και Βασιλίτσα), ενώ η Καλαμπάκα επιστρέφει στο αγωνιστικό καλεντάρι με μια ολοκαίνουρια πίστα! Το πολυαναμενόμενο Tiger Trail, ένα υψηλής τεχνικής δυσκολίας μονοπάτι που οι locals υπόσχονται ότι θα συναρπάσει! Το σημαντικότερο πάντως είναι ότι για πρώτη φορά θα πραγματοποιηθούν δύο αγώνες σε χιονοδρομικά κέντρα με χρήση λιφτ!
Φυσικά για τρίτη συνεχίμενη χρονιά το πρόγραμμα περιλαμβάνει και τα Καλάβρυτα στην ίσως καλύτερη διαδρομή. Οι αγώνες στα Καλάβρυτα θα πραγματοποιηθούν 19-20 Σεπτεμβρίου 2015

Το Πρόγραμμα για το 2015 
Πανελλήνιο Κύπελλο Downhill Open 2015Πρόγραμμα αγώνων 2015
1.18-19 ΑπριλίουΚύμη Tank Trail
2.2-3 ΜαϊουΑθήνα Marathon Complex Bike Park Trail
3.30-31 ΜαϊουΚαλαμπάκα Tiger Trail
4.20-21 ΙουνίουΛιβαδειά Rodeo Trail
5.18-19 ΙουλίουΝάουσα 3-5 Pigadia Bike Park
6.5-6 ΣεπτεμβρίουΒασιλίτσα, Χ.Κ.Βασιλίτσας Trail
7.19-20 ΣεπτεμβρίουΚαλάβρυτα Kapota Trail
8.17-18 ΟκτωβρίουΩραιόκαστρο Trail

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.