HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Παρανάλωμα του πυρός κατοικία στο Αίγιο

Καταστράφηκε ολοσχερώς διαμέρισμα στον πρώτο όροφο παλιάς μονοκατοικίας στη διασταύρωση των οδών Αράτου και Σωτ.Λόντου στο Αίγιο. Η φω...

Καταστράφηκε ολοσχερώς διαμέρισμα στον πρώτο όροφο παλιάς μονοκατοικίας στη διασταύρωση των οδών Αράτου και Σωτ.Λόντου στο Αίγιο.
Η φωτιά ξέσπασε λίγο πριν τις 8 το απόγευμα και εξαπλώθηκε αστραπιαία σε όλο το σπίτι, μετατρέποντάς το σε πραγματική «λαμπάδα». Άμεση ήταν η επέμβαση της Πυροσβεστικής που κατέφτασε με 5 οχήματα και πάνω από 10 άνδρες, ενώ η Τροχαία διέκοψε στο σημείο την κυκλοφορία κρατώντας παράλληλα σε ασφαλή απόσταση τους περαστικούς για να αποφευχθούν ατυχήματα.
Εκτός του ότι η οικία είχε πολλά ξύλινα συστατικά, στο ισόγειο βρίσκεται πιτσαρία και υπήρξε σοβαρός κίνδυνος να εκραγούν οι φιάλες προπανίου του μαγαζιού από τις υψηλές θερμοκρασίες και από τους σπινθήρες της φωτιάς.
Ευτυχώς οι ένοικοι της οικίας είναι όλοι καλά στην υγεία τους. Τα αίτια της πυρκαγιάς θα εξετάσει η αρμόδια Πυροσβεστική Υπηρεσία Αιγίου.
από: filodimos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.