HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Στο Αίγιο ο Γιάννης Λαϊνιώτης

Το σύνθημα της μεγάλης κοινωνικής και πολιτικής ανατροπής, που θα φέρει η κάλπη της 25ης Ιανουαρίου, θα ηχήσει στην τελευταία ανοικτή π...

Το σύνθημα της μεγάλης κοινωνικής και πολιτικής ανατροπής, που θα φέρει η κάλπη της 25ης Ιανουαρίου, θα ηχήσει στην τελευταία ανοικτή προεκλογική συγκέντρωση του Γιάννη Λαϊνιώτη, την Τετάρτη 21 Ιανουαρίου (ώρα 7 το απόγευμα) στο κτίριο της Φιλαρμονικής Αιγίου, γενέτειρα του υποψήφιου βουλευτή Αχαΐας των «Ανεξάρτητων Ελλήνων».
Τον Γιάννη Λαϊνιώτη, θα προσφωνήσουν, ο Δημοτικός Σύμβουλος Αιγιαλείας Γιώργος Μετζελόπουλος και ο γνωστός δικηγόρος και πρ. Αντιδήμαρχος Αιγίου, Αρίστος Σπυρόπουλος.
Ο Αχαιός πολιτευτής, αναμένεται να αναφερθεί στις προγραμματικές θέσεις των «Ανεξάρτητων Ελλήνων», τονίζοντας με έμφαση:
«Ήμασταν οι ρυθμιστές των εξελίξεων που σηματοδότησαν την πρόωρη προσφυγή στις κάλπες, ενώ αύριο θα είμαστε οι εγγυητές και για τη δημιουργία μιας κυβέρνησης εθνικής ενότητας, η οποία με απόλυτο σεβασμό στο Σύνταγμα δεν θα εκτελεί εντολές ξένων, αλλά θα λειτουργεί σύμφωνα με τις εντολές του ελληνικού λαού, εφαρμόζοντας μια νέα πολιτική.
Μια πολιτική που δεν θα οδηγεί την κοινωνία στην εξαθλίωση, δεν θα οδηγεί τη μεσαία τάξη στη διάλυση, δεν θα οδηγεί την ανεργία σε ποσοστά τέτοια που να υποχρεώνει τους νέους μας να φεύγουν στη ξενιτιά.
Ως ένα αυθεντικό πατριωτικό Κίνημα, με πολιτική συνέπεια και εντιμότητα, προασπιστήκαμε αυτά που υποσχεθήκαμε στον ελληνικό λαό, μέχρι τέλους. Και το ίδιο θα κάνουμε και στην επόμενη κυβέρνηση. Γιατί για εμάς οι κόκκινες γραμμές δεν είναι διαπραγματεύσιμες».


Παράλληλα, ο Γιάννης Λαϊνιώτης, θα αναφερθεί και στη δική του υποψηφιότητα, σημειώνοντας:
«Αγαπητοί μου συμπατριώτες! Με ξέρετε, είμαι ένας από εσάς! Εγώ δεν ψήφισα μνημόνια, δεν υποθήκευσα το μέλλον της χώρας και των παιδιών μας, δεν είμαι όψιμα αντιμνημονιακός, όπως κάποιοι άλλοι.
Είμαι δίπλα σας εδώ και τόσα χρόνια, στα εύκολα και στα δύσκολα. Και αύριο, αν μου δώσετε εντολή να σας εκπροσωπήσω στο Ελληνικό Κοινοβούλιο, θα ματώσω για να προασπίσω τα συμφέροντα του τόπου μας και τα αδιαπραγμάτευτα δίκαια της χώρας μας.
Όλοι μαζί, είναι σίγουρο: Θα τα καταφέρουμε!»

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.