HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Κοπή πίτας Αγριδιωτών το Σάββατο 24/1/2015

Την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας θα πραγματοποιήσουν οι Αγριδιώτες, με τους δύο Συλλόγους που έχει το χωριό να απευθύνουν κάλεσμα στο...

Την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας θα πραγματοποιήσουν οι Αγριδιώτες, με τους δύο Συλλόγους που έχει το χωριό να απευθύνουν κάλεσμα στους απανταχού συγχωριανούς να παραστούν στην εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 24/1/2015 και ώρα 19:30 στο καφενείο του χωριού, «το Χάνι». Οι Εθνικές Εκλογές που θα πραγματοποιηθούν την επομένη, αποτελούν μιας πρώτης τάξεως ευκαιρία ούτως ώστε να πραγματοποιηθεί η εκδήλωση αυτή και να στεφθεί από επιτυχία, καθώς Θεού θέλοντος και καιρού επιτρέποντος, στο χωριό αναμένονται πολλοί συγχωριανοί οι οποίοι θα ασκήσουν το εκλογικό τους δικαίωμα. Όπως έγινε ο γνωστό, ο τυχερός που θα βρει το φλουρί θα κεραστεί από το Σύλλογο. Θα χαρούμε πολύ να σμίξουμε ξανά και να περάσουμε ένα ωραίο Σαββατοκύριακο στο χωριό.- Καλή αντάμωση σε όλους.
Τα νέα του Αγριδίου και στο:

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.