HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Οι Εκδηλώσεις του Σύλλογου Παγκρατιωτών για το 2015

Το 2015 να αποτελέσει μία ευτυχισμένη και δημιουργική χρονιά, που θα φέρει σε όλους υγεία, προσωπική και οικογενειακή, και κάθε είδους επιτυ...

Το 2015 να αποτελέσει μία ευτυχισμένη και δημιουργική χρονιά, που θα φέρει σε όλους υγεία, προσωπική και οικογενειακή, και κάθε είδους επιτυχίες!
Υποσχόμαστε ότι και φέτος θα εργαστούμε με ιδιαίτερο ζήλο και μεράκι, με σκοπό την επιτυχία των καθιερωμένων ετήσιων εκδηλώσεων και την υλοποίηση σημαντικών κοινωφελών έργων στο χωριό μας.
Ευχαριστούμε από καρδιάς όλους εσάς τους συμπατριώτες και συμπατριώτισσες, που έχετε σταθεί συμπαραστάτες και αρωγοί στις προσπάθειές μας. Η δική σας βοήθεια και οικονομική ενίσχυση έχουν καταστήσει το Σύλλογό μας ικανό να ανταπεξέρχεται στις υποχρεώσεις του και να προσφέρει σημαντικό έργο στον τόπο που μας γέννησε.
Ιδιαίτερα επιθυμούμε να ευχαριστήσουμε τους μικρούς μας Παγκρατιώτες και τις μικρές Παγκρατιώτισσες, που δίνουν πάντα το “παρόν” στις εκδηλώσεις του Συλλόγου και μας διασκεδάζουν με την αθωότητα και το κέφι τους. Η αγάπη των παιδιών μας για το χωριό, την οποία προσπαθούμε συνεχώς να ενισχύσουμε, αποτελεί για εμάς τους μεγαλύτερους την επιβεβαίωση ότι το όμορφο Παγκράτι μας δε θα ξεχαστεί, δε θα χαθεί με το πέρασμα του χρόνου, αλλά θα στέκει περήφανο στους πρόποδες του Φαλκού για πάντα. Τα παιδιά μας θα πάρουν τη σκυτάλη και θα συνεχίσουν το δικό μας έργο.
Με την ελπίδα ότι θα ανταμώσουμε και πάλι όλοι οι Παγκρατιώτες στις εκδηλώσεις του Συλλόγου μας, σας ευχόμαστε κάθε καλό για τη νέα χρονιά!
Το Διοικητικό Συμβούλιο

Ο Σύλλογος Παγκρατιωτών Καλαβρυτινών «Ο Άγιος Ιωάννης ο Θεολόγος»
ΠΡΟΣΚΑΛΕΙ τα μέλη και τους φίλους του στις παρακάτω εκδηλώσεις:

1. Κοπή Πρωτοχρονιάτικης Πίτας στην Αθήνα και έκτακτη Γενική Συνέλευση των μελών του Συλλόγου που θα πραγματοποιηθεί στις 1 Φεβρουαρίου 2015 και ώρα 11 π.μ. στη μεγάλη αίθουσα εκδηλώσεων του δευτέρου ορόφου στο ΚΥΒΕ (Αίθριο) του Δήμου Περιστερίου επί της οδού Εθνάρχου Μακαρίου 1 (προέκταση Λένορμαν) και Κηφισού.
Συγκοινωνιακά μέσα εξυπηρέτησης: Μετρό Γραμμή 2 στάση Αγίου Αντωνίου και λεωφορεία
Την πίτα θα ευλογήσει όπως κάθε χρόνο ο συμπατριώτης μας Πανοσιολογιώτατος Αρχιμανδρίτης κ. Θεοδώρητος Ανδριόπουλος.
Μετά την κοπή της πίτας θα πραγματοποιηθεί έκτακτη Γενική Συνέλευση των μελών του Συλλόγου ύστερα από απόφαση του Δ.Σ. με θέματα: α) συζήτηση-απόφαση για τη λειτουργία καφενείου στο Πνευματικό Κέντρο του χωριού και β) συζήτηση-απόφαση για τη δωρεά του συγχωριανού μας Ιωάννη Ντερτιλή και ανακήρυξή του σε μεγάλο ευεργέτη του Συλλόγου, σε περίπτωση αποδοχής της δωρεάς. Παρακαλούμε όλους τους συμπατριώτες για τη συμμετοχή τους στην εκδήλωση-έκτακτη Γενική Συνέλευση για να αποφασίσουμε από κοινού για τα δύο τόσο σοβαρά θέματα.
Θα ακολουθήσει στη συνέχεια πλούσιος μπουφές με εκλεκτά εδέσματα και γλυκίσματα προσφορά των κυριών του Συλλόγου μας. Στις κυρίες που θα προσφέρουν εδέσματα ή γλυκίσματα θα κληρωθούν διάφορα δώρα.

2. Κοπή Πρωτοχρονιάτικης πίτας Συλλόγου και Τοπικού Συμβουλίου στο χωριό μας που θα πραγματοποιηθεί στις 7 Φεβρουαρίου 2015 στην αίθουσα του Πνευματικού Κέντρου του χωριού μας και ώρα 19:00. Την πίτα θα ευλογήσει ο εφημέριος του χωριού μας Νικόλαος Ντατσόπουλος. Θα επακολουθήσει πλούσιος μπουφές με εκλεκτά εδέσματα και γλυκίσματα προσφορά των κυριών του χωριού μας και του Συλλόγου, στις οποίες θα κληρωθούν δώρα, και στη συνέχεια θα ακολουθήσει γλέντι.
Την επόμενη μέρα 8 Φερουαρίου και ώρα 10:00 π.μ. στο Πνευματικό Κέντρο θα πραγματοποιηθεί συζήτηση για τη λειτουργία του καφενείου.

3. Συνεστίαση του Συλλόγου που θα πραγματοποιηθεί στις 1 Μαρτίου 2015 και ώρα 12:30 το μεσημέρι, στο κέντρο διασκέδασης “Ίριδα”, οδός Στρ. Καραϊσκάκη 3 Χαϊδάρι, τηλ. 210 5812682 & 6949518244.
Σας περιμένουμε να διασκεδάσουμε όπως εμείς οι ΠΑΓΚΡΑΤΙΩΤΕΣ ξέρουμε με μουσική και δημοτικά τραγούδια από το μουσικό συγκρότημα του κέντρου.
Διαβεβαιώνουμε ότι όλο το Δ.Σ. του Συλλόγου θα είναι κοντά σας με μοναδικό σκοπό να περάσουμε όλοι μαζί ένα αξέχαστο αποκριάτικο μεσημέρι.
Τιμή πρόσκλησης: 20 ευρώ.
Η τιμή περιλαμβάνει φαγητό, κρασί, μπύρες και αναψυκτικά (όχι εμφιαλωμένο κρασί).
Σας περιμένουμε με μεγάλη χαρά.
Σταθμός μετρό: Αγία Μαρίνα-Αιγάλεω
Για πληροφορίες και κρατήσεις θέσεων για τη συνεστίαση να απευθύνεστε στα μέλη του Δ.Σ.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΩΝ & ΨΥΧΑΓΩΓΙΚΩΝ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ
ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΣ - ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΣ 2015

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου Παγκρατιωτών Καλαβρυτινών «Ο ΑΓΙΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Ο ΘΕΟΛΟΓΟΣ» βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσει μέσω της εφημερίδας μας το πρόγραμμα των εκδηλώσεων που αποφασίστηκε για το έτος 2015. Απευθύνουμε θερμή παράκληση προς τα μέλη και τους φίλους του Συλλόγου μας για τη συμμετοχή τους στις εκδηλώσεις. Η συμμετοχή, οι προτάσεις και οι ιδέες αποτελούν έμπρακτη βοήθεια στις προσπάθειες του Διοικητικού Συμβουλίου για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα και μεγαλύτερες επιτυχίες.

ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΣ
Κυριακή 01-02-2015
Κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας στην Αθήνα
Στις 11 π.μ. στη μεγάλη αίθουσα του δευτέρου ορόφου του ΚΥΒΕ (αίθριο) του Δήμου Περιστερίου επί της οδού Εθνάρχου Μακαρίου 1 (προέκταση Λένορμαν) και Κηφισού θα κόψουμε την πρωτοχρονιάτικη πίτα. Την πίτα θα ευλογήσει όπως κάθε χρόνο ο συμπατριώτης μας Πανοσιολογιώτατος Αρχιμανδρίτης Θεοδώρητος Ανδριόπουλος. Θα ακολουθήσει πλούσιος μπουφές, τον οποίο κάθε χρόνο επιμελούνται και προσφέρουν οι κυρίες-μέλη του Συλλόγου μας. Στις κυρίες που θα προσφέρουν τα γευστικά εδέσματα και γλυκίσματα θα κληρωθούν διάφορα δώρα, προσφορά του Συλλόγου.

Σάββατο 07-02-2015
Κοπή Πρωτοχρονιάτικης πίτας Συλλόγου
και Τοπικού Συμβουλίου στο χωριό μας
Στις 7:00 μ.μ. στην αίθουσα του Πνευματικού Κέντρου του χωριού μας θα πραγματοποιηθεί η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας, την οποία θα ευλογήσει ο εφημέριος του χωριού μας Νικόλαος Ντατσόπουλος.
Μετά την κοπή της πίτας θα ακολουθήσει πλούσιο γεύμα προσφορά των τσοπάνηδων, των κυριών του χωριού μας και του Συλλόγου. Στους προσφέροντες εδεσμάτων και υλικών του γεύματος θα γίνει κλήρωση ενός δώρου, προσφορά του Συλλόγου.
Η μεγάλη επιτυχία και η συγκινητική συμμετοχή στην κοπή της πίτας στο χωριό τις προηγούμενες χρονιές, ωθεί το Διοικητικό Συμβούλιο να φροντίσει για ακόμα καλύτερη διοργάνωση της βραδιάς. Και φέτος, λοιπόν, μετά το δείπνο θα ακολουθήσει γλέντι και χορός μέχρι πρωίας. Ο Σύλλογος και το Τοπικό Συμβούλιο σας περιμένουμε για μια ευχάριστη βραδιά.

ΜΑΡΤΙΟΣ
Κυριακή 01-03-2015, μεσημέρι 12:30 μ.μ.
Συνεστίαση του Συλλόγου μας
Είναι η τρίτη χαρούμενη συνάντησή μας τον καινούριο χρόνο. Η εκδήλωση αυτή έχει πλέον καθιερωθεί και θα γίνει όπως τα τελευταία χρόνια μεσημέρι. Σας περιμένουμε με τις οικογένειές σας, να διασκεδάσουμε και να ανταλλάξουμε ευχές για μια χαρούμενη και ευτυχισμένη χρονιά, καθώς και να γιορτάσουμε την φετινή αποκριά.
Η συνεστίαση θα πραγματοποιηθεί στο κέντρο διασκέδασης “Ίριδα”, οδός Στρ. Καραϊσκάκη Χαϊδάρι, τηλ. 210 – 5812685 & 6949518244.

ΜΑΪΟΣ
Πέμπτη – Παρασκευή 7 & 8-05-2015
Εορτασμός του προστάτη και πολιούχου του χωριού μας
«Αγίου Ιωάννου του Θεολόγου»
Την Πέμπτη (7 Μαΐου) θα πραγματοποιηθεί στο Πνευματικό Κέντρο του χωριού μας μουσικοχορευτική βραδιά με σκοπό τη διατήρηση και συνέχιση του εορτασμού του πολιούχου μας «Αγίου Ιωάννη του Θεολόγου».
Στην παραπάνω εκδήλωση θα προσφερθούν σουβλάκια και μπύρες.
Την Παρασκευή (8 Μαΐου) ανήμερα της γιορτής του πολιούχου μας μετά το πέρας της Θείας Λειτουργίας θα προσφερθούν στο Πνευματικό Κέντρο του χωριού καφές, γλυκά και αναψυκτικά, προσφορά του Συλλόγου.
Παρακαλούμε τους συμπατριώτες να έλθουν στο χωριό για να διατηρήσουμε το έθιμο.
Επισημαίνεται ότι η μουσικοχορευτική βραδιά θα πραγματοποιηθεί στην περίπτωση που δεν θα εκδηλώσει κάποιος συμπατριώτης ενδιαφέρον για να λειτουργήσει χώρο διασκέδασης για την εν λόγω γιορτή. Πλήρης ενημέρωση θα δημοσιευθεί στην επόμενη εφημερίδα.

Κυριακή 17-05-2015
Η γιορτή του Συλλόγου μας
Η γιορτή του Συλλόγου μας όπως την προβλέπει το καταστατικό μας θα πραγματοποιηθεί ως εξής: Θα παρακολουθήσουμε το πρωί τη Θεία Λειτουργία στον Ιερό Ναό Αγίου Ιωάννη του Θεολόγου Σεπολίων (τηλ. 210 5712789) κατά τη διάρκεια της οποίας θα πραγματοποιηθεί αρτοκλασία υπέρ υγείας των μελών του Συλλόγου και των απανταχού της γης Παγκρατιωτών.
Στη συνέχεια το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου θα προσφέρει σε αίθουσα του Ιερού Ναού στα μέλη και τους φίλους του καφέ και άρτο (Λεωφορείο εξυπηρέτησης το 732 Αγ. Φανουρίου από Χαλκοκονδύλη, αποβίβαση στάση Αγ. Ιωάννου).

ΑΥΓΟΥΣΤΟΣ
Τετάρτη - Πέμπτη - Παρασκευή - Σάββατο - Κυριακή
12, 13, 14, 15 & 16-08-2015
Το 21ο Παγκρατέικο Αντάμωμα 2015
Το «Παγκρατέικο Αντάμωμα» έγινε πλέον θεσμός και σημειώνει κάθε χρόνο όλο και μεγαλύτερη επιτυχία. Και φέτος λοιπόν περιμένουμε τους μικρούς και μεγάλους Παγκρατιώτες να μοιραστούμε υπέροχες στιγμές στο χωριό μας. Το πλήρες πρόγραμμα του ανταμώματος θα δημοσιευθεί σε επόμενο φύλλο της εφημερίδας μας.

ΟΚΤΩΒΡΙΟΣ
Κυριακή 25-10-2015
Η Εκλογοαπολογιστική Γενική Συνέλευση του Συλλόγου
Η ετήσια Γενική Συνέλευση των Μελών του Συλλόγου μας θα γίνει στην αίθουσά μας επί της οδού Αναξαγόρα 16 ώρα 10 π.μ. με θέματα τον Διοικητικό και Οικονομικό απολογισμό της περιόδου 1-10-2012 έως 30-9-2013 και την εκλογή νέου Διοικητικού Συμβουλίου και νέας Εξελεγκτικής Επιτροπής του Συλλόγου για τα επόμενα δύο χρόνια (2016-2017).

Καλούμε τα μέλη, τους φίλους του Συλλόγου και τους απανταχού της γης Παγκρατιώτες να δώσουν το “παρόν” στις εκδηλώσεις μας. Η συμμετοχή και η επιτυχία των εκδηλώσεων αποτελεί την κινητήρια δύναμη ώστε να συνεχίσουμε με μεγαλύτερο ζήλο τις δραστηριότητές μας για το καλό του Συλλόγου και του χωριού μας.
Το Διοικητικό Συμβούλιο εύχεται σε όλους υγεία και ευτυχία οικογενειακή και προσωπική και προσδοκά συνεργασία, αγάπη και αλληλεγγύη μεταξύ μας, ώστε μαζί να προχωρούμε δημιουργικά πάντα μπροστά.
Το Διοικητικό Συμβούλιο

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.