HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Ποιοι αναβατήρες θα λειτουργήσουν στο Χιονοδρομικό 16-18/1/15

Στο πλαίσιο της προετοιμασίας της πίστας Ειρήνη για την διεξαγωγή του 1ου Πανελληνίου Πρωταθλήματος Π-Κ στο ΧΚΚ στις 17-18 Ιανουαρίου ...


Στο πλαίσιο της προετοιμασίας της πίστας Ειρήνη για την διεξαγωγή του 1ου Πανελληνίου Πρωταθλήματος Π-Κ στο ΧΚΚ στις 17-18 Ιανουαρίου 2015 (διαβάστε ΕΔΩ), την Παρασκευή 16-1-2015 ο αναβατήρας Άρτεμις δεν θα δοθεί για χιονοδρομία.
Σε λειτουργία σήμερα Παρασκευή 16-1-2015 θα είναι οι αναβατήρες Αχιλλέας, Δάφνη, Ερμής, Ηρακλής, Θέτις, Στύγα καθώς και το Snowpark!
Το Σάββατο και την Κυριακή 17-18 Ιανουαρίου θα είναι σε λειτουργία και χρήση για χιονοδρομία όλοι οι αναβατήρες του ΧΚΚ.
Πιο αναλυτικά στις 17-18 Ιανουαρίου θα λειτουργούν οι αναβατήρες: Άρτεμις, Αχιλλέας, Δάφνη, Ερμής, Ηρακλής, Θέτις, Στύγα καθώς και το Snowpark. Στις 17-18 Ιανουαρίου, η πίστα Ειρήνη δεν θα είναι διαθέσιμη για τουριστική χιονοδρομία, στοχεύοντας στην ομαλή και άρτια διεξαγωγή του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Π-Κ.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.