HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ - Κύπελλο Ελλάδος για αλπικά αγωνίσματα - Η πρώτη ημέρα

Με ρεκόρ συμμετοχής, 153 μικρών χιονοδρόμων από ολόκληρη την Ελλάδα, ξεκίνησε σήμερα στο Χιονοδρομικό Κέντρο Καλαβρύτων, το 1ο Κύπελ...



Με ρεκόρ συμμετοχής, 153 μικρών χιονοδρόμων από ολόκληρη την Ελλάδα, ξεκίνησε σήμερα στο Χιονοδρομικό Κέντρο Καλαβρύτων, το 1ο Κύπελλο Ελλάδος, για τα αλπικά αγωνίσματα, στις κατηγορίες Παίδων - Κορασίδων (Π1-Κ1 & Π2-Κ2). Διοργανωτές είναι οι ΕΟΣ Πατρών, ΕΟΣ Τρίπολης, ΑΧΟ Αχαΐας, σήμερα γίνεται η τεχνική κατάβαση και αύριο Κυριακή η γιγαντιαία τεχνική.

«Η χρονιά ξεκινάει πολύ ελπιδοφόρα. Η πολύ μεγάλη συμμετοχή που έσπασε το ρεκόρ 10ετίας, το εξαιρετικό χιόνι που υπάρχει στα Καλάβρυτα, αλλά και η άψογη συνεργασία με τους ανθρώπους του Χιονοδρομικού Κέντρου Καλαβρύτων και ειδικά με τον νέο γενικό διευθυντή Λεωνίδα Σπυρόπουλο, που προσάρμοσαν το δικό τους πρόγραμμα στις δικές μας ανάγκες, μας κάνουν ιδιαίτερα αισιόδοξους ότι θα έχουμε μια θετική χρονιά για την Ελληνική χιονοδρομία», δήλωσε ο τεχνικός διευθυντής της Ομοσπονδίας (Ε.Ο.Χ.) Τιμολέων Τσουρέκας.

Η Πρώτη ημέρα των αγώνων 17/1/2015: 
Αναμενόμενα μέτριες ήταν οι επιδόσεις των Ελλήνων χιονοδρόμων του διάθλου στα IBU Cup 4 & 5, σε Πολωνία και Γερμανία, μιας και η συμμετοχή τους σε αγώνες τη συγκεκριμένη περίοδο έχουν τον χαρακτήρα της προετοιμασίας.

Ο Απόστολος Αγγέλης (φωτό) έκανε την καλύτερη εμφάνιση το συνηθισμένο του καλό σκι αλλά είχε πολύ χαμηλά ποσοστά ευστοχίας στη σκοποβολή, σχεδόν, σε όλους τους αγώνες του. Η 79η θέση του πρωταθλητή του ΕΟΣ Μετσόβου με 30:21.8 στα 10 χλμ. ήταν το καλύτερο αποτέλεσμα από τους τρείς αγώνες του.

Ο Κλεάνθης Καραμίχας είχε πρόβλημα με την σκοποβολή γεγονός που επηρέασε και το σκι του σε όλους τους αγώνες (22% η καλύτερη επίδοση), ενώ ο Δημήτριος Κυριαζής στον τρίτο αγώνα ήταν αισθητά βελτιωμένος και έκανε μια από τις καλύτερες επιδόσεις τη φετινή χρονιά (22,1%).

Μετά από πολύ καιρό συμμετείχε σε διεθνή αγώνα και η Χριστίνα Κιουρκενίδου η οποία είχε πάρα πολύ καλές βολές αλλά το σκι της χρειάζεται πολύ δουλειά για να σταθεί σε αγώνες αυτού του επιπέδου, 34,7% ήταν η καλύτερη επίδοση της.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.