HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Νέος Υποστράτηγος Π.Υ. ο Καμενιανίτης Χρύσανθος Αθανασόπουλος

Στις πρόσφατες επανακρίσεις του Πυροσβεστικού Σώματος, ο μέχρι τούδε Περιφερειάρχης κεντρικής Μακεδονίας Χρύσανθος Αθανασόπουλος από τους Κ...

Στις πρόσφατες επανακρίσεις του Πυροσβεστικού Σώματος, ο μέχρι τούδε Περιφερειάρχης κεντρικής Μακεδονίας Χρύσανθος Αθανασόπουλος από τους Καμενιάνους, προήχθη στο βαθμό του Υποστρατήγου!!!
Το γεγονός αυτό αποτελεί ιδιαίτερη τιμή για τον ίδιο, την οικογένειά του, αλλά και για το λατρεμένο μας χωριό τους Καμενιάνους Καλαβρύτων.
Προσωπικά, αλλά και ως Καμενιανίτης χαίρομαι ιδιαίτερα για την προαγωγή του φίλου και συγχωριανού μου Χρύσανθου, τον οποίο συγχαίρω και του εύχομαι και αρχηγός!!
Ως εραστής του καλού και της δημιουργίας, χαίρομαι για την καταξίωση οποιουδήποτε συμπατριώτη μας που διαφημίζει με τη στάση ζωής και με την πορεία του τον τόπο μας!! Γι αυτό προβάλλω πάντοτε μέσω του έντυπου και ηλεκτρονικού τύπου τέτοιες διακρίσεις.
Αγαπητέ μου φίλε και συγχωριανέ Χρύσανθε σε συγχαίρω γι άλλη μια φορά και σου εύχομαι πάντα επιτυχίες απ την καινούρια σου θέση, «επ αγαθώ» της κοινωνίας μας!!

Κωνσταντίνος Νικολόπουλος -ΚαμενιανίτηςΚωνσταντίνος Νικολόπουλος-Καμενιανίτης, λογοτέχνης, συγγραφέας, τ. αντιπρόεδρος Ένωσης Ελλήνων Λογοτεχνών και αντιδήμαρχος Πολιτισμού τ. Δήμου Αροανίας Καλαβρύτων, γεννήθηκε στους Καμενιάνους Καλαβρύτων Ν. Αχαΐας. Στο χώρο των γραμμάτων εμφανίστηκε πολύ νωρίς και έχει εκδώσει μέχρι σήμερα εννέα βιβλία με ποιήματα, διηγήματα, ιστορικές μελέτες κ.α., ενώ έχει συμμετάσχει και στη συλλογική συγγραφή αρκετών άλλων βιβλίων . Έχει επιμεληθεί επίσης την έκδοση βιβλίων και οδηγών πολλών φορέων καθώς και του τ. Δήμου Αροανίας. Πολλά από τα έργα του, έχουν συμπεριληφθεί σε λογοτεχνικές εγκυκλοπαίδειες και ανθολογίες. Για αρκετά χρόνια υπήρξε αρχισυντάκτης στην περιοδική έκδοση Κεντροδυτικής Πελοποννήσου την εφημερίδα "ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ" και συνεργάζεται με πολλές εφημερίδες και περιοδικά

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.