HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

ΣΚΕΠΑΣΤΟ: Σκόρπισε Χαμόγελα η Χριστουγεννιάτικη Γιορτή του Συλλόγου

Ενόψει των εορτών των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς, πραγματοποιήθηκε με επιτυχία η χριστουγεννιάτικη γιορτή που διοργάνωσε ο ...



Ενόψει των εορτών των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς, πραγματοποιήθηκε με επιτυχία η χριστουγεννιάτικη γιορτή που διοργάνωσε ο Σύλλογος Σκεπαστού για τα μέλη του Χορευτικού του Ομίλου το βράδυ της Παρασκευής 19 Δεκεμβρίου 2014 στην αίθουσα του Πολιτιστικού κέντρου. Ο μεγάλος μπουφές με τα πλούσια εδέσματα που ετοίμασαν τα μέλη του ΔΣ μαζί με τους χορευτές και η ευχάριστη διάθεση όλων, συνετέλεσαν τα μέγιστα στην επιτυχία της γιορτής που διήρκησε μέχρι αργά.
Το Δ.Σ. ευχαρίστησε όλους για τη συμμετοχή τους και για τη βοήθεια που προσέφεραν, ευχήθηκε Χρόνια Πολλά, Καλές Γιορτές με υγεία και ευτυχία και ένα Σύλλογο με μεγαλύτερες και περισσότερες επιτυχίες την καινούρια χρονιά.
Αλλά και την Κυριακή 21 Δεκεμβρίου 2014 οι μικροί χορευτές του ομίλου χόρεψαν σε χριστουγεννιάτικους ρυθμούς και έπαιξαν ποικίλα ψυχαγωγικά παιχνίδια, τραγούδησαν κάλαντα και τραγούδια από διάφορες περιοχές της Ελλάδας και στο τέλος τους εξέπληξε ο Άγιος Βασίλης μοιράζοντας τους συμβολικά δωράκια και γλυκίσματα κάνοντας πιο δυνατές και πιο χαρούμενες τις παιδικές τους φωνούλες.

Για το ΔΣ
Η γραμματέας
Ευτυχία Παπαναγιώτου


Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.