Page Nav

HIDE
TRUE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG
{fbt_classic_header}

Breaking News

latest

Το πνεύμα των Χριστουγέννων στο Μάνεσι

γράφει η Κατερίνα Νικολακοπούλου Ο σύλλογός μας, όπως κάθε χρόνο, έτσι κι εφέτος, μένοντας πιστός στο πνεύμα των Χριστουγέν...


γράφει η Κατερίνα Νικολακοπούλου
Ο σύλλογός μας, όπως κάθε χρόνο, έτσι κι εφέτος, μένοντας πιστός στο πνεύμα των Χριστουγέννων και στις παραδόσεις, φρόντισε για το στολισμό του χωριού μας χαρίζοντας σε όλους μας, μικρούς και μεγάλους, ανεπανάληπτες στιγμές συγκίνησης και ενθουσιασμού.
Με ιδιαίτερη χαρά και ευχάριστη διάθεση στολίσαμε στην κεντρική πλατεία του χωριού μας ένα πανέμορφο χριστουγεννιάτικο δέντρο και μία εντυπωσιακή φάτνη για να υποδεχτούμε τις Άγιες Ημέρες των Χριστουγέννων.Υπό το πνεύμα της συνεργασίας και του εθελοντισμού βοηθήσαμε όλοι μαζί στο στολισμό της πλατείας μας, δίνοντας μια γιορτινή ατμόσφαιρα στο χωριό μας.
Κάθε χρόνο τέτοιες μέρες γεμίζουμε τις καρδιές μας με ελπίδες για ένα καλύτερο και φωτεινότερο μέλλον. Το λαμπερό φως του δέντρου που συμβολίζει το φως της Αλήθειας λάμπει παντού και φωτίζει το νου και την καρδιά μας.Το αστέρι της Αγάπης και η ζεστασιά της ταπεινής φάτνης μας δίνουν δύναμη και γεμίζουν την καρδιά μας με αισθήματα αγάπης, αλληλεγγύης και χαράς.
Ευχόμαστε ολόψυχα σε όλους καλά Χριστούγεννα και καλή Χρονιά, με Υγεία, Αγάπη, Αισιοδοξία και πολλές Χαρές! Η Γέννηση του Θείου Βρέφους ας σκορπίσει αμέτρητα χαμόγελα και ευτυχία σε κάθε γωνιά της γης.
Για τον Πολιτιστικό Σύλλογο Κατ. Νικολακοπούλου
H Kατερίνα Νικολακοπούλου γεννήθηκε και μεγάλωσε στο Μάνεσι Καλαβρύτων. Μετά το πέρας της Μέσης Εκπαίδευσης στο Γυμνάσιο και Λύκειο Καλαβρύτων πραγματοποίησε το όνειρό της σπουδάζοντας κλασική φιλολογία στο Πανεπιστήμιο Πατρών. Επιθυμία της είναι να διδάξει στα παιδιά τους θησαυρούς της ελληνικής γλώσσας και του πολιτισμού μας. Έχει εργαστεί στο Δημοτικό Μουσείο Καλαβρυτινού Ολοκαυτώματος και στο Μουσείο Επιστημών και Τεχνολογίας του Πανεπιστημίου Πατρών συμμετέχοντας σε διάφορες εκπαιδευτικές δράσεις. Επίσης, ως μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του Πολιτιστικού Συλλόγου Μανεσίου ασχολείται με την αρθρογραφία.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.