HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Εκδήλωση του ΣΥΡΙΖΑ στα Καλάβρυτα

Με αφορμή την συμπλήρωση 71 χρόνων από το Ολοκαύτωμα των Καλαβρύτων (13/12/1943), η ΟΜ Σύριζα Καλαβρύτων διοργανώνει εκδήλωση στις 13 Δε...

Με αφορμή την συμπλήρωση 71 χρόνων από το Ολοκαύτωμα των Καλαβρύτων (13/12/1943), η ΟΜ Σύριζα Καλαβρύτων διοργανώνει εκδήλωση στις 13 Δεκέμβρη 2014, ημέρα Σάββατο και ώρα 6:00μμ στο Αρχοντικό της Παλαιολογίνας. Ομιλητές της εκδήλωσης θα είναι ο Γιώργος Κατρούγκαλος (Ευρωβουλευτής Σύριζα), ο οποίος θα μιλήσει για το κατοχικό δάνειο και τις Γερμανικές αποζημιώσεις και η Τασία Χριστοδουλοπούλου (Υπεύθυνη του τμήματος Δικαιωμάτων του Σύριζα και Μέλος της Κεντρικής Επιτροπής) η οποία θα μιλήσει για τον φασισμό-ναζισμό. Στην συζήτηση θα παρέμβει και ο Μανώλης Γλέζος (Ευρωβουλευτής Σύριζα) με ζωντανή σύνδεση μέσω skype. 
Στην ανακοίνωση της η Ο.Μ. ΣΥΡΙΖΑ Καλαβρύτων, προσκαλεί όλους τους κατοίκους των Καλαβρύτων καθώς και τους επισκέπτες που θα βρίσκονται στην Μαρτυρική πόλη των Καλαβρύτων εκείνη την ημέρα να συμμετέχουν στην εκδήλωσή.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.