HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Νίκος Τζένος: Η Διεθνής ένωση πόλεων αγγελιοφόρων της ειρήνης και μια πρόταση

γράφει ο Νίκος Τζένος Μια απο τις "παράλληλες" εκδηλώσεις, που έγιναν στα Καλάβρυτα στην επέτειο μνήμης του ολοκαυτωματος, η...

γράφει ο Νίκος Τζένος
Μια απο τις "παράλληλες" εκδηλώσεις, που έγιναν στα Καλάβρυτα στην επέτειο μνήμης του ολοκαυτωματος, ηταν και η συνέλευση της "Διεθνούς ένωσης πόλεων αγγελιοφόρων της ειρήνης"
Το δίκτυο αυτο συγκροτήθηκε πριν πολλά χρονια με πρωτοβουλία του ΓΓ του ΟΗΕ Ξαβιε Περες
Αυτη η σημαντική εκδήλωση πέρασε στα "ψιλά". Οχι απο καποιες σκοπιμοτητες, αλλά κυρίως απο το "υπερφορτωμενο" πρόγραμμα το Δήμου
Έχω πει και στο παρελθόν (όταν ημουν στο δήμο) το λέω και σήμερα στο Δημαρχο Γ.Λαζουρα και καθε καλαβρυτινο που συμμετέχει στη διαμόρφωση του προγράμματος οτι.
Εβδομήντα ένα χρονια μετά την καταστροφή πρεπει να ξαναδούμε το περιεχόμενο των εκδηλώσεων. Να εστιάσουμε σε δράσεις και εκδήλωσες που "δένουν" την τοπική εμπειρία με τωρινές αναγκαιοτητες, Ελληνικές και παγκόσμιες. Οφείλουμε να μετεξελιξουμε "το βίωμα σε ιστορία"
Είχα αυτες τις δυο μέρες επαφη με τον παλιο Κύπριο φίλο(απο το Δημο Μορφου ) Bικτωρα Χαντζηαβρααμ που ειναι μελος του δικτύου και αντιδήμαρχος Δήμου Μόρφου
Γνώρισα εκπρόσωπους του δικτύου απο Μαλτα, Ακτη Ελεφαντοστουν......κτλ
Με "ξάφνιασε" θετικά η παρουσια του Δημάρχου της πολης Κουμανόβο
απο τη " της π.Γ.Δ.της Μακεδονιας-Fyrom"
Μετα απο μια περιορισμένη (λογω γλώσσας) κουβέντα μαζι του σκέφτηκα οτι.
Η "αδελφοποίηση" των Καλαβρυτων με το Κουμανοβο....ισως ειναι "ένα λιθαρακι" στην άμβλυνση των σχέσεων των δυο χωρών.......που ανοητως δοκιμάζονται.
Νίκος Τζένος 14/12/14


Ο Νίκος Τζένος είναι δικηγόρος, πρώην Δημοτικός Σύμβουλος και Αντιδήμαρχος του Δήμου Καλαβρύτων και μέλος του Πανελλαδικού Συμβουλίου των Οικολόγων Πρασίνων.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.