Page Nav

HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Έφυγε από τη ζωή ο Φωκίων Χρονόπουλος ψυχή του συλλόγου Σκοταναίων

Έφυγε από την ζωή ο συμπατριώτης μας Φωκίων Χρονόπουλος από την Σκοτάνη. Ο αείμνηστος Φωκίων, διετέλεσε επι σειρά ετων γραμματέας του συ...

Έφυγε από την ζωή ο συμπατριώτης μας Φωκίων Χρονόπουλος από την Σκοτάνη. Ο αείμνηστος Φωκίων, διετέλεσε επι σειρά ετων γραμματέας του συλλόγου Σκοταναίων, ιδιαίτερα αγαπητός και ψυχή του συλλόγου και του χωριού, ενώ είχε ανακηρυχθεί επίτιμος μέλος του Συλλόγου για την πολυετή και πλούσια δράση του, Συμμετείχε σε όλες τις Καλαβρυτινές εκδηλώσεις . Την περασμένη Κυριακή 7 Δεκεμβρίου τον συναντήσαμε τόσο στην εκδήλωση μνήμης για το Καλαβρυτινό ολοκάυτωμα της Ενωσης Καλαβρυτινών Αθήνας, όσο και στις εκλογές της Παγκαλαβρυτινής ένωσης την ιδια ημέρα. 
Η εξόδιος ακολουθία θα ψαλεί στο αγαπημένο του χωριό την Σκοτάνη αυριο 13 Δεκεμβρίου 2014
Ο Θεός να τον αναπάυσει.

Στην φωτό ο εκλιπών αριστερά μαζί με τον πρόεδρο του συλλόγου Καλαβρυτινών Πειραιά, Αθ. Χρονόπουλο και τον πρόεδρο του συλλόγου Κρινοφύτων, Κ. Κατσιάρη στο άγαλμα του Π.Π.Γερμανού στον Πειραιά.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.