HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Εκπαιδευτικοί και μαθητές των Καλαβρύτων σε καλύτερους τρόπους συνεργασίας

Δράσεις για την προαγωγή της Ψυχικής Υγείας πραγματοποιήθηκαν την Τρίτη 9 Δεκεμβρίου στα Δημοτικά Σχολεία Καλαβρύτων και Σκεπαστού από τ...

Δράσεις για την προαγωγή της Ψυχικής Υγείας πραγματοποιήθηκαν την Τρίτη 9 Δεκεμβρίου στα Δημοτικά Σχολεία Καλαβρύτων και Σκεπαστού από το Κέντρο Πρόληψης των Εξαρτήσεων και Προαγωγής της Ψυχοκοινωνικής Υγείας Αχαΐας και το Σχολικό Σύμβουλο 9ης περιφέρειας, κ. Βαλμά Φανή.
Τα προγράμματα που εφαρμόστηκαν αποτελούν συνέχεια και εξέλιξη της επιμόρφωσης των εκπαιδευτικών που πραγματοποιήθηκε τον Οκτώβριο στα Καλάβρυτα από το Κέντρο Πρόληψης και το Σχολικό Σύμβουλο.
Πιο συγκεκριμένα, οι μαθητές και η εκπαιδευτικός της Στ’ ταξης του Δημ. Σχ. Καλαβρύτων, συμμετείχαν σε δρασητριότητες δίωρης διάρκειας με θέμα την επικοινωνία και τη συνεργασία, ενώ παρόμοιες δραστηριότητες με θέμα την αυτοεκτίμηση πραγματοποιήθηκαν με τους μαθητές και την εκπαιδευτικό του Δημ. Σχ. Σκεπαστού. Η ημέρα ολοκληρώθηκε με ομαδική συνάντηση όλων των εκπαιδευτικών του Δημοτικών Σχολείων, του Σχολικού Συμβούλου και την κοινωνική λειτουργό του Κέντρου Πρόληψης. Κατά τη διάρκεια της συνάντησης οι εκπαιδευτικοί είχαν την ευκαιρία να ανταλλάξουν εμπειρίες, απόψεις και προβληματισμούς για παιδαγωγικά θέματα, τρόπους διαχείρισης δύσκολων συμπεριφορών και ενίσχυσης τους ρόλου τους.
Οι παραπάνω παρεμβάσεις εντάσσονται στο πλαίσιο συνεργασίας και συμμετοχής του Δήμου Καλαβρύτων στο ΔΣ του Κέντρου Πρόληψης.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.