HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Τα νέα από τον Δρυμό

Ο Σύλλογος Δρυμοτών Καλαβρύτων αισθάνεται την υποχρέωση να ευχαριστήσει εγκάρδια τους συγχωριανούς μας, που συνεχίζουν να μας στηρί...

Ο Σύλλογος Δρυμοτών Καλαβρύτων αισθάνεται την υποχρέωση να ευχαριστήσει εγκάρδια τους συγχωριανούς μας, που συνεχίζουν να μας στηρίζουν ηθικά και οικονομικά τις προσπάθειες μας.
ΤΟΝ ΓΙΩΡΓΟ & ΜΑΡΙΑ ΠΑΛΑΙΟΛΟΓΟΥ ΠΟΥ ΠΡΟΣΦΕΡΑΝ ΕΙΣ ΜΝΗΜΗ ΤΟΥ ΠΑΤΕΡΑ ΤΟΥΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ, ΤΟΝ ΝΙΚΟ ΔΟΥΦΕΞΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΝΤΙΝΑ ΔΟΥΦΕΞΗ - ΣΕΦΕΡΟΥ.
Επίσης ευχαριστούμε θερμά τον Θανάση Κ. Χριστοδουλόπουλο ο οποίος με μεγάλη ευχαρίστηση ανταποκρίθηκε στο αίτημά μας και πρόσφερε δωρεά την εργασία τοποθέτησης των ντουλαπιών , πάγκου και νεροχύτη στην αίθουσα συναντήσεων του Συλλόγου.
Εδώ θα θέλαμε να καλέσουμε όλους τους χωριανούς και φίλους να έλθουν κοντά μας, με προτάσεις και ιδέες που αφορούν τις ανάγκες του χωριού, ώστε να βελτιωθεί η ποιότητα της ζωής κύρια των μονίμων κατοίκων, αλλά και των επισκεπτών. Μετά από όλες αυτές τις προσφορές και τη συμπαράσταση των μελών του Συλλόγου μας, σας υποσχόμαστε πως θα συνεχίσουμε ακούραστοι και με συνέπεια το έργο μας, με γνώμονα πάντα το καλό του χωριού μας.
Ο Σύλλογος με την ευκαιρία των εορτών που πλησιάζουν, εύχεται σε όλους τους Απανταχού Δρυμότες, ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΧΑΡΟΥΜΕΝΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ KAI KAΛΗ ΧΡΟΝΙΑ . Το 2015 να είναι γεμάτο Υγεία , Ευτυχία, Δύναμη προσωπική και οικογενειακή, με πρόοδο και δημιουργικότητα.
Για το Δ. Σ του Συλλόγου
Θανάσης Θ. Χριστοδουλόπουλος.




Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.