HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Το 3ο Γυμνάσιο Αιγίου στην Ι.Μ.Μεγάλου Σπηλαίου

Την Κυριακή 19 Οκτωβρίου 2014 μαθητές του Α΄ Γυμνασίου Αιγίου συνοδευόμενοι από τους καθηγητές τους κ. Παναγιώτη Βάγια, Φιλόλογο κα. Μαρ...



Την Κυριακή 19 Οκτωβρίου 2014 μαθητές του Α΄ Γυμνασίου Αιγίου συνοδευόμενοι από τους καθηγητές τους κ. Παναγιώτη Βάγια, Φιλόλογο κα. Μαρία & κ. Τάκη Σπηλιόπουλο επεσκέφθησαν την Ιστορική Ιερά Μονή του Μεγάλου Σπηλαίου.
Την Θεία Λειτουργία τέλεσαν ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης μας μαζί με τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Βρεσθένης κ. Θεόκλητο ο οποίος με πατρική αγάπη μίλησε στα παιδιά, εξέφρασε την χαρά του για την επίσκεψή τους στην Ιερά Μονή και τους μετέφερε με απλότητα το μήνυμα της ευαγγελικής περικοπής της ημέρας.
Μετά το πέρας της Θείας Λειτουργίας ο Ποιμενάρχης μας ξενάγησε τους μαθητές στους χώρους της Ιεράς Μονής, τους μίλησε για την ιστορία της και τους εξήγησε την ιστόρηση των τοιχογραφιών που ευρίσκονται στον εξωνάρθηκα. Στο αρχονταρίκι της Μονής κατά την διάρκεια του κεράσματος, μίλησε μαζί τους απαντώντας στα ερωτήματα που του έθεσαν.
Παρών ήταν και ο Καθηγούμενος της Ιεράς Μονής Πανοσιολογιώτατος Αρχιμανδρίτης π. Ιερώνυμος Κάρμας, ο οποίος με πολύ αγάπη μερίμνησε δια την αβραμιαία φιλοξενία των μαθητών και τους παρέθεσε πλούσιο γεύμα στην Τράπεζα της Μονής. Μετά δε το γεύμα συνομίλησε μαζί τους για αρκετή ώρα.
Οι μαθητές αποχώρησαν λαμβάνοντας και την ευλογία της Παναγίας της Μεγαλοσπηλαιώτισσας καθώς και την ευχή του Σεβασμιωτάτου μας για καλή πρόοδο στη ζωή τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.