HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Λύσεις για τις ελλείψεις στην Πυροσβεστική Δυτ. Ελλ. ζητούν από τον Κικίλια

Κατά την πρώτη του επίσκεψη στην Πάτρα με την ιδιότητα του Υπουργού, ο κ. Κικίλιας θα έχει σειρά επαφών με στελέχη της τοπικής Αστυνομία...

Κατά την πρώτη του επίσκεψη στην Πάτρα με την ιδιότητα του Υπουργού, ο κ. Κικίλιας θα έχει σειρά επαφών με στελέχη της τοπικής Αστυνομίας και της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας.
Όσον αφορά το Πυροσβεστική σώμα, το νούμερο ένα πρόβλημα είναι η έλλειψη προσωπικού.
Όπως αποκάλυψε ο πρόεδρος των Πυροσβεστών στην Δυτική Ελλάδα Βασίλης Φερτάκης μιλώντας στην εκπομπή οι Ανταποκριτές του ΣΚΑΙΠΑΤΡΑΣ (skaipatras.gr) και τους δημοσιογράφους Βικτωρία Δαράτου και Χρήστο Στρατουλάκο σχεδόν σε όλους τους πυροσβεστικούς σταθμούς η δύναμη είναι η μισή από όσο θα έπρεπε να είναι προκειμένου να μπορούν να αντιμετωπιστούν οι μεγάλες ανάγκες που υπάρχουν καθ’ όλη την διάρκεια του χρόνου.
Επιπλέον ένα ακόμα πρόβλημα που καλούνται να αντιμετωπίσουν οι άνδρες της ΠΥ και σε τοπικό επίπεδο είναι και τα οχήματα αλλά και ο εξοπλισμός. Δεν είναι λίγες οι φορές που τα οχήματα έχουν ακινητοποιηθεί εν ώρα συμβάντος με αποτέλεσμα να υπάρχει σοβαρός κίνδυνος για το πλήρωμα.
Ο κ. Φερτάκης από την πλευρά του ξεκαθάρισε ότι θα ζητηθεί επιτακτικά να δοθούν λύσεις από τον κ. Κικίλια οι οποίες θα είναι άμεσες καθώς ο Χειμώνας είναι προ των πυλών, ενώ η περιοχή μας είναι από τις πιο επικίνδυνες σε εκδήλωση ακραίων φυσικών φαινομένων αλλά και φυσικών καταστροφών.


Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.