HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

ΠΑΤΡΑ: Με τους Αξιωματικούς της ΕΛ.ΑΣ τα έβαλε ο Κικίλιας (βίντεο)

Από το πρωί έδειξε τις διαθέσεις του ο Υπουργός Δημόσιας Τάξης Βασίλης Κικίλιας κατά την επίσκεψή του στην Αχαϊκή πρωτεύουσα. Αρχικά κ...

Από το πρωί έδειξε τις διαθέσεις του ο Υπουργός Δημόσιας Τάξης Βασίλης Κικίλιας κατά την επίσκεψή του στην Αχαϊκή πρωτεύουσα.
Αρχικά και λίγο πριν την συνάντησή του με το Μητροπολίτη Πατρών, επέπληξε δημόσια και σε έντονο ύφος τους αξιωματικούς της ΕΛΑΣ για τα μέτρα προστασίας που είχε λάβει η Αστυνομική Διεύθυνση Αχαΐας χαρακτηρίζοντας τα μάλιστα ως "τσίρκο" . Να σημειώσουμε οτι τα μετρα ασφαλείας στην Πάτρα για την παρουσία του κ. Κικίλια δεν ήταν τίποτα περισσότερα απο αυτά που τηρούνται σε κάθε άφιξη επισήμου αλλά προφανώς ο κ. Υπουργός θέλησε να δώσει το δικό του στίγμα κατα την παραμονή του στην Πάτρα. 
Δεν έμεινε όμως μόνον εκεί αφού πριν λίγη ώρα, όπως μας πληροφορεί το patratora.gr, στο κτήριο της Αστυνομικής Διεύθυνσης Αχαΐας απευθυνόμενος στον Περιφερειακό Διευθυντή Δυτικής Ελλάδος, Ταξιάρχο Ανδρέα Αποστολόπουλο είπε «Εγώ δεν ήρθα για τους αξιωματικούς που τους σέβομαι και τους τιμώ, όμως σας είπα από το τηλέφωνο πως θέλω να δω τα παιδιά τους αστυνομικούς. Όταν βρεθούν εδώ τα παιδιά για τα οποία ήρθα τότε θα μιλήσω», και φανερά εκνευρισμένος έφυγε από το χώρο.



Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.