Page Nav

HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Ένα γράμμα… για το κλείσιμο της «ΦΩΝΗΣ»

Γράφει ο Θεόδωρος Γ. Θανόπουλος Ψιθυριζόταν εδώ και πολύ καιρό. Δε το πίστευα. Και σήμερα το είδα αναρτημένο μέσα από το άρθρο του αγα...

Γράφει ο Θεόδωρος Γ. Θανόπουλος
Ψιθυριζόταν εδώ και πολύ καιρό. Δε το πίστευα. Και σήμερα το είδα αναρτημένο μέσα από το άρθρο του αγαπητού Γιώργου Παπαδημητρόπουλου στο ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ NEWS. Χτες, στην ομολογουμένως πολύ επιτυχημένη για τη γλώσσα ημερίδα της Παγκαλαβρυτινής, ο ίδιος ο Πάνος Τσαπάρας ανακοίνωσε ότι το Δεκέμβρη θα κυκλοφορήσει το τελευταίο φύλλο της «ΦΩΝΗΣ ΤΩΝ ΚΑΛΑΒΡΥΤΩΝ».
Κι ακόμη δε το πιστεύω… Γνωρίζω τον Πάνο εδώ και πάρα πολλά χρόνια. Για τη μαχητικότητά του, την επιμονή του, την υπομονή του, την αγωνιστικότητά του… την αγάπη του για τα Καλάβρυτα. Θυμάμαι το συγχωρεμένο τον πατέρα του το Θάνο. Ίδια χαρακτηριστικά, ίδιο πάθος, ίδια ״Πατριωτική Καλαβρυτινή Διαδρομή״.
Συμφωνώντας απόλυτα με όσα γράφει στο αναρτημένο πριν από λίγο άρθρο του Γιώργη του Παπαδημητρόπουλου κάμνω μια έκκληση στο Φίλο, Πατριώτη, Καλαβρυτινό, Πάνο Τσαπάρα, όπως το είχα κάνει και πάλι πριν από κάποιους μήνες (Φ.τ.Κ., Ιανουάριος 2013) με τα ίδια λόγια, με το ίδιο σκεπτικό με την ίδια αγωνία…
«ΕΓΚΑΡΔΙΩΣ… ΕΚ ΒΑΘΕΩΝ…»
Φίλε Πάνο
Η «ΦΩΝΗ» έχει την ιστορία της… Η «ΦΩΝΗ» έχει τη διαδρομή της… Η «ΦΩΝΗ» έχει κατακτήσει την Καλαβρυτινή ψυχή όπου γης…
Έχει το δικαίωμα της ״συρρίκνωσης״ ή της παύσης της;
Και που το χρέος σε όλα αυτά και στον αείμνηστο Θάνο Τσαπάρα, που τόσα χρόνια στη μνήμη του εκδίδεται;
Πάλεψε φίλε… Και εμείς όλοι δίπλα σου, κοντά σου, μαζί σου στη δύσκολη αυτή συγκυρία.
Δεν πρέπει η «ΦΩΝΗ» να σταματήσει τη φωνή της. Πολλοί, μα πάρα πολλοί Καλαβρυτινοί όπου γης, να είσαι σίγουρος, με ανυπομονησία περιμένουν κάθε μήνα τον ερχομό της, να μάθουν τα Καλαβρυτινά νέα, να διαβάσουν τα πολιτιστικά, τα αθλητικά, τα κοινωνικά και όχι μόνο, να περιδιαβούν τα χωριά μας… να δραπετέψουν για λίγο μαζί της στη γενέθλια γη!..
Άφησε, τις φωνές μας μέσα από τη δικιά μας «ΦΩΝΗ» να φτάνει έως τα τρίσβαθα της ψυχής μας!
Είμαι σίγουρος πώς με τη δύναμη, τη θέληση, και το πείσμα που σε διακρίνει θα τα καταφέρεις!..
Κι εμείς ΟΛΟΙ… στο χρέος μας!.. Κι εμείς, ΟΛΟΙ οι ΚΑΛΑΒΡΥΤΙΝΟΙ (προσκλητήριο είναι αυτό), δίπλα σου, σιμά σου, μ’ όποιο τρόπο, μ’ όποιο μέσο!..
Φιλικά-πατριωτικά
Θεόδωρος Γ. Θανόπουλος



Ο Θεόδωρος Γ. Θανόπουλος είναι από τα Καλάβρυτα, συνταξιούχος εκπαιδευτικός, τ. Σχολικός Σύμβουλος Ειδικής Αγωγής και Εκπαίδευσης.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.