HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

ΠΑΤΡΑ: Εκδήλωση για την Παγκόσμια Ημέρα Σακχαρώδη Διαβήτη

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Σακχαρώδη Διαβήτη 14 Νοέμβρη, ο σύλλογος ατόμων με σακχαρώδη διαβήτη Πάτρας «ΖΩΗ ΓΛΥΚΙΑ» ,διοργανώνει ΔΩΡΕ...

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Σακχαρώδη Διαβήτη 14 Νοέμβρη, ο σύλλογος ατόμων με σακχαρώδη διαβήτη Πάτρας «ΖΩΗ ΓΛΥΚΙΑ» ,διοργανώνει ΔΩΡΕΑΝ μετρήσεις σακχάρου,  την Παρασκευή 14 Νοεμβρίου 2014 , ώρες 16:00 – 19:30, για τους πολίτες της Πάτρας, στο χώρο του ΈΣΠΕΡΟΥ¨ στο πάνω μέρος της πλατείας Γεωργίου στην Πάτρα ,από εξειδικευμένο νοσηλευτικό προσωπικό με απλή αιμοληψία από το δάκτυλο. Όπου ανιχνευτεί υψηλός γλυκαιμικός δείκτης θα γίνει και μέτρηση γλυκοζυλιωμένης αιμοσφαιρίνης (HbA1c).
Οι μετρήσεις γλυκοζυλιωμένης αιμοσφαιρίνης (HbA1c) θα γίνονται με την ευγενική υποστήριξη της Φαρμακευτικής Εταιρείας Menarini Diagnostics
Οι μετρήσεις γίνονται με την ευγενική υποστήριξη των Φαρμακευτικών Εταιρειών Abbott Hellas ,Bayer Hellas ,Menarini Diagnostics και Fora diamond (@care) .
Από της 19:30 έως τις 20:00,το χορευτικό του Δήμου Πατρέων θα χορέψει για το Διαβήτη και θα σχηματίσουν μία ανθρώπινη μπλε αλυσίδα ως ένδειξη υποστήριξης της παγκόσμιας ημέρας του Διαβήτη.
Η ανίχνευση του Σακχαρώδη Διαβήτη σε φαινομενικά μη νοσούντες πολίτες μέσα από εκστρατείες ενημέρωσης και προσυμπτωματικούς ελέγχους, είναι πολύ σημαντική και σηματοδοτεί την εκτίμηση της ομάδας υψηλού κινδύνου που χρήζει περαιτέρω ελέγχου, ώστε να αποκαλύψουμε τα περιστατικά εκείνα που διελαύνουν απαρατήρητα πριν προχωρήσουν και καταστρέψουν καρδιά, νεφρά, μάτια, αγγεία χωρίς επιστροφή!
ΧΟΡΗΓΟΙ ΤΗΣ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ : Fora diamond (@care) –NS SOUND - Menarini Diagnostics

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.