HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Διευκρινίσεις από τον Προϊστ.Τεχν.Υπ.του Δήμου στις καταγγελίες Κατσικόπουλου

Απάντηση σχετικά με την καταγγελία του κ. Κατσικόπουλου σχετικά με τον δρόμο στην Κοινότητα Κανδάλου που δημοσίευσε το "ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS&...

Απάντηση σχετικά με την καταγγελία του κ. Κατσικόπουλου σχετικά με τον δρόμο στην Κοινότητα Κανδάλου που δημοσίευσε το "ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS" (διαβάστε εδώ), εξέδωσε ο Προϊστάμενος Τμ. Τεχνικών Υπηρεσιών του Δήμου Καλαβρύτων κ. Γεώργιος Πρασσάς.

Η Απάντηση είναι η ακόλουθη: 

Στο από 2/11/2014 ηλεκτρονικό δημοσίευμα σας με τίτλο «Καταγγελία Κατσικόπουλου για τον δρόμο στην Κοινότητα Κανδάλου», αναφέρετε ότι ως Διευθυντής Τεχνικών Υπηρεσιών του Δήμου συμμετείχα στην συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής την 31η Οκτωβρίου για το επίμαχο θέμα και μάλιστα προέβην σε διαβεβαίωση - από κοινού με τον Δήμαρχο Καλαβρύτων - ότι το έργο του θέματος δεν έχει εκτελεστεί.

Για την ακρίβεια των γεγονότων όσον αφορά την εμπλοκή μου στο θέμα, ενημερώνω τα κατωτέρω:
Η συμμετοχή μου στην ανωτέρω συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής αφορούσε μόνο και αποκλειστικά στην παροχή διευκρινήσεων σχετικά με το αποτέλεσμα του διαγωνισμού στο 1ο Εκτός Ημερησίας Διάταξης θέμα «Διαπλάτυνση δημοτικού δρόμου (προς Μπαρκουλέικα) Τ.Κ. Σειρών». Για απολύτως κανένα άλλο θέμα δεν κλήθηκα να ενημερώσω την επιτροπή και σε καμία διαβεβαίωση δεν προέβηκα προς οποιονδήποτε, όπως άλλωστε μπορεί να γίνει εμφανές από τα πρακτικά της επιτροπής.

Για το συγκεκριμένο ζήτημα που αναφέρετε στο δημοσίευμά σας, ενημερώνω εσάς και το αναγνωστικό σας κοινό ότι ουδεμία Υπηρεσιακή ανάμειξη έχω ως Προϊστάμενος του Τμήματος Τεχνικών Υπηρεσιών, καθώς αυτό, όπως ενημερώθηκα, εμπίπτει στις περιπτώσεις του Π.Δ.229/1999 - στις οποίες αποκλειστική αρμοδιότητα φέρει η Οικονομική Επιτροπή - και δεν υπόκειται στην διαδικασία ανάθεσης δημοσίου έργου.

Καλάβρυτα 5.11.2014
ΠΡΑΣΣΑΣ ΓΙΩΡΓΟΣ
Προϊστάμενος Τμ. Τεχνικών Υπηρεσιών
Δήμου Καλαβρύτων

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.