HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΚΑΛΑΒΡΥΤΩΝ: Επιστημονικές Δραστηριότητες Εκπαίδευσης και Ενημέρωσης

Αξιόλογες επιστημονικές δραστηριότητες στον τομέα εκπαίδευσης και ενημέρωσης, είχαμε από το Νοσοκομείο Καλαβρύτων. Συγκεκριμένα, εφαρμ...

Αξιόλογες επιστημονικές δραστηριότητες στον τομέα εκπαίδευσης και ενημέρωσης, είχαμε από το Νοσοκομείο Καλαβρύτων. Συγκεκριμένα, εφαρμόζοντας σχετικές υγειονομικές οδηγίες αλλά και λαμβάνοντας σημαντικές και αξιέπαινες πρωτοβουλίες, ο Υποδιοικητής του Ιδρύματος κ. Γιάννης Μεντζελόπουλος και ο Διευθυντής κ. Λεωνίδας Βασιλόπουλος μερίμνησαν για τα ακόλουθα:
1) Συμμετοχή των Ρούλα Αλεξοπούλου-Γιώργου Παυλόπουλου-Ν. Ραζή, σε Εκπαιδευτικό Σεμινάριο (23/10) στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ρίου, σχετικό με την πρόληψη και τον έλεγχο των λοιμώξεων.
2) Ενημέρωση και Εκπαίδευση (24/10 και 27/10) του προσωπικού και των ανδρών του Αστυνομικού Τμήματος Καλαβρύτων, από τον Ν. Ραζή, σχετικά με την λήψη προληπτικών μέτρων για την αντιμετώπιση του ιού ΕΜΠΟΛΑ.
3) Ενημέρωση (29/12) του προσωπικού και των εργαζομένων του Νοσοκομείου Καλαβρύτων, από Όθωνα Ευθυβούλου και Ν. Ραζή, πάντα σχετικά με τον ιό ΕΜΠΟΛΑ.
4) Ενημέρωση (30/12) του προσωπικού και των ανδρών της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Καλαβρύτων, από Ν. Ραζή, για τα μέτρα πρόληψης σχετικά με τις λοιμώξεις και τον ιό ΕΜΠΟΛΑ.
Η "γνώση είναι δύναμη" και είναι κοινώς αποδεκτό, ότι "η πρόληψη είναι προτιμότερη από την θεραπεία".
Ειδικά στις σημερινές συνθήκες, τέτοιες πρωτοβουλίες είναι όχι μόνο σημαντικές, αλλά και ουσιαστικές, γιατί αποσκοπούν στην προφύλαξη της Ατομικής και Δημόσιας Υγείας.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.