HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Ο τ.Πρόεδρος Δρυμοτών Τ.Μπουζιώτης για τον θάνατο του Θ. Σπυρόπουλου

Με συντριβή πληροφορηθήκαμε για το πρόωρο θάνατο του εκλεκτού και άξιου τέκνου του Δρυμού Καλαβρύτων, Θεόδωρου Σπυρόπουλου . Γέννημ...


Με συντριβή πληροφορηθήκαμε για το πρόωρο θάνατο του εκλεκτού και άξιου τέκνου του Δρυμού Καλαβρύτων, Θεόδωρου Σπυρόπουλου.
Γέννημα- θρέμμα Μοστιτσιάνος ο Θεόδωρος Σπυρόπουλος, δεν έπαψε ποτέ να σκέφτεται, να αγαπά και να στηρίζει τον όμορφο Δρυμό. Η προσφορά του και τα έργα του απτοί μάρτυρες αυτής της αγάπης. 
Ξεκίνησε από το χωριό του, αγωνίστηκε, πάλεψε, δημιούργησε, έγινε λαοπρόβλητος και κατέκτησε το σεβασμό όλων με το πάθος του, την ψυχή του και την πλούσια δράση του τόσο στην Ελλάδα όσο και στην Αμερική. 
Η μορφή του θα μείνει για πάντα χαραγμένη στην σκέψη μας και στην καρδιά μας.
Καλό ταξίδι φίλε Θεόδωρε. Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα σε σκεπάσει στην μακρινή ξενιτιά. 
Εκφράζω από καρδιάς και με βαθιά συγκίνηση τα θερμά μου συλλυπητήρια στην αγαπημένη σου σύζυγο, Έρικα, την λατρευτή σου κόρη Μαριάννα και στους οικείου σου ευχόμενος ο Θεός να τους δώσει δύναμη και κουράγιο.
Αιωνία σου η μνήμη Θεόδωρε...
Τάκης Μπουζιώτης
τ. πρόεδρος των Απανταχού Δρυμοτών
μέλος του Δ.Σ. της Παγκαλαβρυτινής Ένωσης.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.