HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

ΑΘΗΝΑ - Συνέδριο “ΝΕΕΣ ΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΕΣ, Προοπτικές & δυνατότητες”

Στις 3-4 Οκτωβρίου στο Ξενοδοχείο Τιτάνια-Αθήνα (στάση μετρό Ομόνοια) θα πραγματοποιηθεί το 5ο Πανελλήνιο Συνέδριο “ΝΕΕΣ ΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΕΣ, Προοπ...

Στις 3-4 Οκτωβρίου στο Ξενοδοχείο Τιτάνια-Αθήνα (στάση μετρό Ομόνοια) θα πραγματοποιηθεί το 5ο Πανελλήνιο Συνέδριο “ΝΕΕΣ ΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΕΣ, Προοπτικές & δυνατότητες”. Στο συνέδριο θα παρουσιαστούν προτάσεις για καλλιέργειες όπως στέβια, ιπποφαές, κρανιές, blueberry, goji berry, aloe vera, ροδιές, τρούφα, μανιτάρια, αρωματικά φυτά, βιοκαύσιμα, πέλετς (pellets), αγριαγκινάρα, σαλιγκαροτροφία, αρόνια, θερμοκήπια και σπόρους, λουλούδια, κ.ά.
Κατά τις μέρες λειτουργίας του συνεδρίου “ΝΕΕΣ ΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΕΣ, Προοπτικές & δυνατότητες”, έμπειροι επιχειρηματίες από τους παραπάνω κλάδους, έμπειροι καλλιεργητές, θα μεταδώσουν τις γνώσεις τους, τις εμπειρίες τους σε όλους τους συνέδρους.
Νέοι αλλά και υπάρχοντες αγρότες που αναζητούν δυναμικές αναδιαρθρώσεις καλλιεργειών, υποψήφιοι επιχειρηματίες, άνεργοι που αναζητούν λύσεις για αυτοαπασχόληση θα είναι οι σύνεδροι που θα σπεύσουν για την ενημέρωση τους και τελικά την επένδυσή τους σε κάποιο από τους κλάδους καλλιέργειας.
Πληροφορίες: 2107568888


Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.