HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Ο σύλλογος των απανταχού Νασιωτών στο Εθνικό Αρχαιολογικό Μουσείο

Ο σύλλογος των απανταχού Νασιωτών οργανώνει επίσκεψη μελών και φίλων του στο Εθνικό Αρχαιολογικό Μουσείο, Πατησίων 44, Αθήνα 10682, την ...

Ο σύλλογος των απανταχού Νασιωτών οργανώνει επίσκεψη μελών και φίλων του στο Εθνικό Αρχαιολογικό Μουσείο, Πατησίων 44, Αθήνα 10682, την Κυριακή, 28 Σεπτεμβρίου 2014 και ώρα 10.00.
Η πολιτιστική αυτή εκδήλωση εντάσσεται στο πρόγραμμα εκδηλώσεων πολιτιστικού περιεχομένου που αποφασίστηκαν στην ετήσια Γενική Συνέλευση του Συλλόγου μας.
Όπως και σε προηγούμενες εκδηλώσεις, έτσι και σε αυτή, μας δίνεται η ευκαιρία και η δυνατότητα σε όλους μας, μέλη και φίλους, να γνωρίσουμε την τεράστια πολιτιστική μας κληρονομιά, την ιστορία μας και να θαυμάσουμε τα εκπληκτικά μνημεία, τα οποία αποτελούν αναπόσπαστο κομμάτι της ελληνικής μας ταυτότητας και να διδαχθούμε από αυτά!
Η επίσκεψη είναι δωρεάν, μέσα στα πλαίσια του “Διήμερου Ευρωπαϊκών Ημερών Πολιτιστικής Κληρονομιάς” και τα έξοδα της ξεναγού θα καλυφθούν από τον Σύλλογο μας.
Σας παρακαλούμε να είστε όλοι εκεί στις 10.00.
Καλή αντάμωση!
Το ΔΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.