HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Πάτρα: Επίθεση με εκρηκτικό μηχανισμό στο σύνδεσμο του Ολυμπιακού

Στο στόχαστρο αγνώστων μπήκαν και πάλι τα γραφεία του συνδέσμου του Ολυμπιακού επί της οδού Γούναρη στην Πάτρα. Σύμφωνα με πληροφορ...

Στο στόχαστρο αγνώστων μπήκαν και πάλι τα γραφεία του συνδέσμου του Ολυμπιακού επί της οδού Γούναρη στην Πάτρα.
Σύμφωνα με πληροφορίες του patratora.gr, αναστάτωση προκλήθηκε λίγο μετά τις 5.30 σήμερα τα ξημερώματα, από έκρηξη που σημειώθηκε στα νέα γραφεία του συνδέσμου της Ερυθρόλευκης Ομάδας.
Στο σημείο σύμφωνα με πληροφορίες βρέθηκαν υπολείμματα εκρηκτικού μηχανισμού. Από την έκρηξη προκλήθηκαν ζημίες σε δυο σταθμευμένα Ι.Χ αυτοκίνητα και στις τζαμαρίες καταστημάτων.
Να αναφερθεί πως το περιστατικό συνέβη λίγες ημέρες μετά τα εγκαίνια των νέων γραφείων του συνδέσμου, παρουσία και οργανωμένων φιλάθλων του Ολυμπιακού από τον Πειραϊά και την άλλες περιοχές της Αττικής.
Δεν είναι η πρώτη φορά που το στέκι της Ερυθρόλευκης ομάδας στην Πάτρα, γίνεται στόχος επιθέσεων. Αυτός μάλιστα ήταν και ο λόγος μεταφοράς του σε νέα γραφεία, από το υπόγειο πολυκατοικίας όπου στεγαζόταν, στην συμβολή των οδών Κορίνθου και Βορείου Ηπείρου.
διαβαστε περισσότερα στο "patratora.gr"

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.