HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Εξι νέους παίκτες ανακοίνωσε το Σκεπαστό

φωτό Νίκος Βελάνας Ενα δεκαήμερο προετοιμασίας συμπλήρωσε το Σκεπαστό, που θα λάβει θέση σε δύο εβδομάδες στην αφετηρία της Γ’ Κατηγο...

φωτό Νίκος Βελάνας
Ενα δεκαήμερο προετοιμασίας συμπλήρωσε το Σκεπαστό, που θα λάβει θέση σε δύο εβδομάδες στην αφετηρία της Γ’ Κατηγορίας, με προπονητή τον Ανδρέα Μπάλιο.
Μεταγραφικά, η ομάδα από την επαρχία των Καλαβρύτων πρόσθεσε στο δυναμικό της έξι παίκτες. Ο λόγος για τους Αλέξη Καραμούζη (33 ετών, μέσος) και Παναγιώτη Παπαθανασίου (αμυντικός) από τα Καλάβρυτα, τον Κώστα Τσέλιο (24 ετών, αμυντικός) από την Αναγέννηση/Αίαντας Συμπολιτείας, τον Φάμπιο (19 ετών, μέσος) από την Α.Ε. Αιγίου, τον Σπύρο Γεωργακόπουλο (18 ετών, αμυντικός) από τον Αιγιέα/Αρη και τον Νίκο Μπαλασόπουλο (17 ετών, τερματοφύλακας) από τον Πυρσό Πατρών.
Τέλος, την ερχόμενη Κυριακή, στις 5.30 το απόγευμα, η ομάδα του Σκεπαστού θα αντιμετωπίσει σε φιλικό παιχνίδι στο γήπεδο της Ροδιάς την τοπική Φλόγα.
Δημήτρης Τσερεντζούλιας
από το συνεργαζόμενο δίκτυο με το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS - aigialeiaspor.wordpress.com

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.