HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Η Άθλια δεξαμενή ύδρευσης στο Λεχούρι και...άλλα πολλά

Μπορεί τα κρυστάλλινα νερά να ρέουν στο Λεχούρι από τις πηγές του Ερυμάνθου αλλά μάλλον ειναι προτιμότερο να τα απολαμβάνουμε κατευθε...


Μπορεί τα κρυστάλλινα νερά να ρέουν στο Λεχούρι από τις πηγές του Ερυμάνθου αλλά μάλλον ειναι προτιμότερο να τα απολαμβάνουμε κατευθείαν από την πηγή και οχι να πίνουμε από αυτά που συλλέγει η υποτιθέμενη δεξαμενή ύδρευσης του χωρίου. 
Η φωτογραφία που δείχνει την κατάσταση της δεξαμενής είναι αποκαλυπτική. Μια διαλυμένη δεξαμενή που δεν τηρεί τίποτα από τα στοιχειώδη για την υγιεινή και την ασφάλεια. 
Ο Πρόεδρος της κοινότητας, Γιώργος Βασιλόπουλος έχει θέσει επανειλημμένως το θέμα στην δημοτική αρχή και το μόνο που έκανε ο Δήμος είναι να στείλει πριν ένα μήνα περίπου υπεύθυνο για να ελέγξει και να.... πιστοποιήσει το πρόβλημα. 
Οι κάτοικοι απαιτούν για άμεση λύση του προβλήματος όσο είναι νωρίς.....
Με την ευκαιρία της δημοσίευση αυτής ας δει λιγο ο Δήμος μερικές ενδεικτικές φωτογραφίες εγκατάλειψης στο Λεχουρι με τους.... 400 ψηφοφόρους και ας κάνει κατι επιτέλους........
Να σημειώσουμε οτι υπάρχουν μελέτες για την ύδρευση απο εποχής Δήμου Αροανίας που περιλαμβάνει πολλά έργα στην περιοχή. Τι έγιναν αυτές οι μελέτες, υπάρχουν ή θα πληρώσουμε πάλι νέες.
Όσο για τα γεφύρια και τα κάγκελα που λείπουν, έπρεπε να εχουν ηδη παραδοθεί πράγμα που δεν έγινε ποτε και θα ψάχνουμε ευθύνες σε τυχόν ατύχημα.
Το θέμα των κακοτεχνιών του γηπέδου είχαν σαν αποτέλεσμα να μην δεχθεί την παράδοση του εργου ο πρόεδρος της κοινότητας πραγμα όμως που έκανε η δημοτική αρχή άρα ε΄χει και τις ευθύνες αποκαταστασης.


Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.