HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Επίσκεψη Μητροπολίτη Αμβροσίου στο Δημαρχείο Αιγιαλείας

Εθιμοτυπική επίσκεψη πραγματοποίησε σήμερα το πρωί ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Καλαβρύτων κι Αιγιαλείας κ. Αμβρόσιος στο Δημαρχείο Αιγι...

Εθιμοτυπική επίσκεψη πραγματοποίησε σήμερα το πρωί ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Καλαβρύτων κι Αιγιαλείας κ. Αμβρόσιος στο Δημαρχείο Αιγιαλείας, τηρώντας την υπόσχεση που είχε δώσει στο δήμαρχο κ. Θανάση Παναγόπουλο πως θα τον επισκεφθεί στο γραφείο του μόλις επιστρέψει από τη θερινή του έδρα στα Καλάβρυτα.
Η συνάντηση ήταν γεμάτη από ευχές προς τη νέα δημοτική αρχή για ευόδωση των στόχων της με γνώμονα τα συμφέροντα του Δήμου, ενώ η συζήτηση περιστράφηκε γύρω από το κοινωνικό και φιλανθρωπικό έργο τόσο της Ιεράς Μητρόπολης, όσο και του Δήμου Αιγιαλείας, θέτοντας βάσεις για περαιτέρω συνεργασία στο μέλλον.
Παρόντες στη συνάντηση ήταν, μεταξύ άλλων, οι κ.κ. Μαρία Τσουκαλά, Βασιλική Ψυχράμη, Δημήτρης Καλαμίδας, Φάνης Σταυρόπουλος, Στρατής Βαρδάκης, Γιώργος Γιοβάς κ.α..
ΠΕΠΗ ΣΠΗΛΙΩΤΟΠΟΥΛΟΥ

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.