HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Έκαναν (προσωρινά) πίσω για την τοποθέτηση διαφημιστικών στον Οδοντωτό

ΑΝΕΣΤΆΛΗ προς το παρόν μετά τις έντονες αντιδράσεις της τοπικής κοινωνίας η απόφαση για την τοποθέτηση διαφημιστικών στα εξωτερικά μ...



ΑΝΕΣΤΆΛΗ προς το παρόν μετά τις έντονες αντιδράσεις της τοπικής κοινωνίας η απόφαση για την τοποθέτηση διαφημιστικών στα εξωτερικά μέρη των συρμών του Οδοντωτού σιδηροδρόμου.
Συνεργείο που σήμερα είχε προγραμματισει την τοποθέτηση αυτοκόλλητων διαφημιστικών της ΔΕΗ, στο μηχανοστάσιο Διακοπτού, μετά από εντολή της διοίκησης της ΤΡΕΝΟΣΕ, ακύρωσε τις εργασίες για να ξανασυζητηθεί το θέμα. Να σημειώσουμε οτι στο σταθμό Διακοπτού ηταν συγκεντρωμένοι αρκετοί φίλοι του Οδοντωτού τόσο από Καλάβρυτα με (πρωτεργάτη τον Αλέξη Λεχουρίτη ) όσο και από το Διακοπτό. 
Ο «ΟΔΟΝΤΩΤΟΣ» δεν είναι ένα απλό τρενάκι, δεν είναι ένα ακόμα κοινό δρομολόγιο του σιδηροδρομικού δικτύου της χώρας, όπως δεν είναι με καθοιονδήποτε τρόπο ένα εμπορικά εκμεταλλεύσιμο «προϊόν». Ο Οδοντωτός, είναι ταυτόσημο με τον τόπο μας και την ιστορία του λειτουργώντας ακαταπόνητα εδώ και 115 χρόνια και κουβαλά μνήμες, ιστορία, πολιτισμό, φύση και ψυχή!
Οι οικονομικές ανάγκες, συντήρησης και λειτουργίας του δεν μπορεί να γίνει «βορά» στις λογικές «μάρκετιγκ».

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.