HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η εβδομάδα οδικής ασφάλειας στην Αχαΐα

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η εβδομάδα οδικής ασφάλειας στην Αχαΐα Την προσεχή εβδομάδα θα πραγματοποιηθούν διαλέξεις σε σχολεία του Πύργου μ...



Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η εβδομάδα οδικής ασφάλειας στην Αχαΐα
Την προσεχή εβδομάδα θα πραγματοποιηθούν διαλέξεις σε σχολεία του Πύργου με τη συνδρομή των ψυχολόγων της Ελληνικής Αστυνομίας
Ολοκληρώθηκε προχθές (19.09.2014) η εβδομάδα οδικής ασφάλειας, που υλοποιήθηκε με μέριμνα του Τμήματος Τροχαίας Πατρών σε σχολεία και συλλόγους της Αχαΐας.
Οι ενημερωτικές δράσεις πραγματοποιήθηκαν από το Διοικητή και Αξιωματικό του Τμήματος Τροχαίας Πατρών με την προβολή βιντεοληπτικού υλικού από πραγματικά περιστατικά που συνέβησαν στην περιοχή μας αλλά και από άλλες περιοχές.
Σκοπός ήταν η ευαισθητοποίηση των πολιτών στην τήρηση του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας και τις επιπτώσεις του τροχαίου ατυχήματος στη ζωή των θυμάτων, των συγγενών αλλά και των υπαίτιων οδηγών. Οι συμμετέχοντες είχαν την ευκαιρία να ανταλλάξουν προσωπικές εμπειρίες μετά από τροχαία ατυχήματα, αλλά και να αναφερθούν σε τοπικά προβλήματα τροχονομικής αστυνόμευσης.

Παράλληλα την προσεχή εβδομάδα από τη Δευτέρα (22-9-2014) μέχρι και την Παρασκευή (26-9-2014), σε συνεργασία με την Πρωτοβάθμια και Δευτεροβάθμια Διεύθυνση Εκπαίδευσης Ηλείας θα πραγματοποιηθούν διαλέξεις, με θέμα την οδική ασφάλεια, σε μαθητές σχολείων του Πύργου και στο Στρατόπεδο Πύργου - Σχολή Εκπαίδευσης Τηλεπικοινωνιών από αξιωματικούς του Τμήματος Τροχαίας Πύργου.

Στις ενημερωτικές δράσεις (22,23 και 26/9) θα συμμετέχουν και οι δύο ψυχολόγοι της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας, όπου θα αναπτύξουν την μετατραυματική διαταραχή άγχους στα θύματα των τροχαίων ατυχημάτων.

Αναλυτικά το πρόγραμμα διαλέξεων είναι το εξής:

1. 22-09-2014 και ώρα 10:00 π.μ. Γυμνάσια Πύργου
2. 23-09-2014 και ώρα 10:00 π.μ. Λύκεια Πύργου
3. 24-09-2014 και ώρα 09:00 π.μ. Δημοτικά Πύργου
4. 25-09-2014 και ώρα 10:00 π.μ Σ.Ε.Τ.ΤΗΛ.
5. 26/09/2014 και ώρα 10:00 π.μ.1ο Ε.Π.Α.Λ Πύργου

Η ενημέρωση για θέματα οδικής ασφάλειας αποτελεί ύψιστη προτεραιότητα για την Ελληνική Αστυνομία και οι δράσεις αυτές στοχεύουν στην πρόληψη των τροχαίων ατυχημάτων.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.