HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

"Αρχοντικό Ζαφειρόπουλου" - Ένα κόσμημα στην πόλη των Καλαβρύτων

Πραγματικό κόσμημα είναι το Ξενοδοχείο, "Αρχοντικό Ζαφειρόπουλου", κτισμένο σε μια καταπράσινη πλαγιά στην είσοδο της πόλης...


Πραγματικό κόσμημα είναι το Ξενοδοχείο, "Αρχοντικό Ζαφειρόπουλου", κτισμένο σε μια καταπράσινη πλαγιά στην είσοδο της πόλης των Καλαβρύτων με όλες τις ανέσεις, υψηλή αισθητική, άψογη εξυπηρέτηση και με συνεχείς διακρίσεις. 
Το Αρχοντικό στεγάζεται σε σύγχρονο κτίριο παραδοσιακής αρχιτεκτονικής και διακόσμησης. Διαθέτει 8 μεζονέτες, 5 δωμάτια και 1 σουίτα. Όλα διαθέτουν ανέσεις όπως αυτόνομη θέρμανση, τηλεόραση, τηλέφωνο, δυνατότητα πρόσβασης στο διαδίκτυο, χρηματοκιβώτιο, πλήρως εξοπλισμένα κουζίνα και μπάνιο, βεράντες με πανοραμική θέα, ενώ η σουίτα επιπλέον παρέχει τζάκι. Οι εγκαταστάσεις του ξενοδοχείου περιλαμβάνουν αίθουσα υποδοχής, κήπο με αίθριο, μπαρ/καφέ με ποτά και καφέδες και χώρο στάθμευσης.
Ο ταξιδιώτης που θα διαμείνει σε αυτό έχει την ευκαιρία να εκδράμει στη γύρω περιοχή η οποία είναι διάσπαρτη από ιστορικά, θρησκευτικά, φυσιολατρικά και άλλα μέρη ενδιαφέροντος. Μερικά από αυτά είναι το Χιονοδρομικό Κέντρο, η Αγία Λαύρα, το Μέγα Σπήλαιο, Μουσεία, το Φαράγγι Βουραϊκού και το Τηλεσκόπιο Αρίσταρχος.

Τηλέφωνο: +30(26920)24500 | Φαξ:+30(26920)24505 
| Κεντρική σελίδα http://www.archontiko.gr/


Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.