HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Η Ένωση Αποδήμων Πλανητεριωτών για τον θάνατο του Θ.Σπυρόπουλου

Η ΕΝΩΣΗ ΑΠΟΔΗΜΩΝ ΠΛΑΝΗΤΕΡΙΩΤΩΝ "Ο ΧΕΛΜΟΣ" εκφράζει τα συλλυπητήριά στην οικογένεια, τους συγγενείς και φίλους του ΘΟΔΩΡΟΥ ΣΠ...

Η ΕΝΩΣΗ ΑΠΟΔΗΜΩΝ ΠΛΑΝΗΤΕΡΙΩΤΩΝ "Ο ΧΕΛΜΟΣ" εκφράζει τα συλλυπητήριά στην οικογένεια, τους συγγενείς και φίλους του ΘΟΔΩΡΟΥ ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟΥ που ζούσε στο ΣΙΚΑΓΟ και έφυγε από τη ζωή στις 25/09. Δεν είχαμε την τύχη να τον γνωρίσουμε προσωπικά. Διαβάζαμε, παρακολουθούσαμε και ενημερωνόμαστε για τις δραστηριότητές του και τη μεγάλη του προσφορά προς την πατρίδα μας. Γιατί ήταν ένας πατριδολάτρης ΕΛΛΗΝΑΣ. Ένας εκπρόσωπος των ομογενών, των μεταναστών, των ανθρώπων που προσέφεραν στην πατρίδα όσο λίγοι.
Ήταν ένας Καλαβρυτινός που έζησε την ιστορία της ιδιαίτερης πατρίδας του στο πετσί του. Έζησε το ολοκαύτωμα και τις θηριωδίες των κατακτητών-εγκληματιών Ναζί. Έζησε τη φτώχεια και τον πόνο του Καλαβρυτινού λαού. Και ποτέ δεν τον ξέχασε. Αποτελεί παράδειγμα προς μίμηση από κάθε Καλαβρυτινό, κάθε Έλληνα. Εμείς, η ΕΝΩΣΗ ΑΠΟΔΗΜΩΝ ΠΛΑΝΗΤΕΡΙΩΤΩΝ, ευχόμαστε ο Θεός να τον αναπαύσει.

Για την Ε.Α.Π.,
Ο πρόεδρος
ΑΓΓΕΛΟΣ ΒΑΓΕΝΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.