HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Ευχαριστήρια Επιστολή Νασιωτών Αχαΐας προς τον κ. Στ.Κόλλια

φωτό Βασίλης Καλύβας Προς τον Κύριο Κόλλια Σταύρο, Πειραιάς Αγαπητέ Σταύρο, Το ΔΣ του συλλόγου του Συλλόγου των Απανταχού Νασιωτών Αχαΐ...

φωτό Βασίλης Καλύβας
Προς τον Κύριο Κόλλια Σταύρο,
Πειραιάς

Αγαπητέ Σταύρο,
Το ΔΣ του συλλόγου του Συλλόγου των Απανταχού Νασιωτών Αχαΐας, στην συνεδρίαση της 17ης Αυγούστου 2014, ομόφωνα αποφάσισε να εκφράσει με την παρούσα επιστολή τις θερμές ευχαριστίες του για την δωρεά των ηχείων και του τελικού ενισχυτή στον σύλλογο μας. Με την δωρεά σου μας έδωσες την δυνατότητα να δημιουργήσουμε ένα δικό μας ηχητικό συγκρότημα!
Σταύρο, η προσφορά σου , την οποία αυθόρμητα μας γνωστοποίησες, αποτελεί για μας ξεκάθαρη απόδειξη της αγάπης που οικογενειακώς συνεχώς επιδεικνύετε για το χωριό μας! Αγάπη που φαίνεται με την συμμετοχή σου, των παιδιών σου Κατερίνας και Κωνσταντίνου και της συζύγου σου Χρυσούλας στην προσωπική εργασία για τον καθαρισμό του χωριού μας όλα τα τελευταία χρόνια, με την ανεκτίμητη φιλία σας σε μας προσωπικά, στο χωριό και σύλλογο μας και με την συμμετοχή σας σε όλες σχεδόν εκδηλώσεις μας! Τέτοιου είδους προσφορές όταν ακολουθούνται και από άλλους, βοηθούν σημαντικά το σύλλογο μας στην προσπάθεια του να ΄’κρατήσει’’ το χωριό μας ζωντανό και στο μέλλον!

Εμείς σας θεωρούμε μεγάλους φίλους μας, συμπατριώτες μας, συγχωριανούς μας! Η χαρά μας είναι μεγάλη όταν σας έχουμε μαζί μας σε οποιαδήποτε από τις εκδηλώσεις μας και φυσικά οι προτάσεις και ιδέες σας για την βελτίωση μας είναι πάντα ευπρόσδεκτες.
Να είστε πάντα καλά και σας περιμένουμε όλους στην επόμενη εκδήλωση μας!

Με Εκτίμηση,
Γιαννόπουλος Ιωάννης
Πρόεδρος

Εκ μέρους του ΔΣ του Συλλόγου των απανταχού Νασιωτών

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.