HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Στα Τριπόταμα το κύπελλο ποδοσφαίρου Δ.Ε.Αροανίας - Τα Εγκαίνια του νέου γηπέδου

Ολοκληρώθηκε με επιτυχία το 1ο τουρνουά 5x5 της Δ.Ε.Αροανίας Καλαβρύτων που πραγματοποιήθηκε στο νέο γήπεδο στις Σειρές Καλαβρύτ...



Ολοκληρώθηκε με επιτυχία το 1ο τουρνουά 5x5 της Δ.Ε.Αροανίας Καλαβρύτων που πραγματοποιήθηκε στο νέο γήπεδο στις Σειρές Καλαβρύτων.
Σε ένα συναρπαστικό αγώνα που κρίθηκε στην διαδικασία των πέναλτι η ομάδα των Τριποτάμων επικράτησε 7-6 της ομάδας του Αγριδίου, κανονικός αγώνας 2-2
Πριν την διεξαγωγή του τελικού πραγματοποιήθηκαν τα εγκαίνια του γηπέδου από τον Δημαρχο Καλαβρύτων κ Γ.Λαζουρά σε μια άψογη εκδήλωση που διοργάνωσε ο Συλλόγος Σειραίων Αθήνας ''Η ΑΝΑΛΗΨΗ ΤΟΥ ΣΩΤΗΡΟΣ'' και η πρόεδρός του Δήμητρα Κωνσταντινίδη.
Παρόντες στα εγκαίνια αλλά και στον τελικό οι αντιδήμαρχοι Καυγάς, Μαγκαφάς και Λιακόπουλος, πρόεδροι τοπικών συμβουλίων, πρόεδροι τοπικών και πολιτιστικών συλλόγων και πολύς κόσμος από όλα τα γύρω χωριά. 
Διαιτητής του αγώνα και άψογος στα καθήκοντα του, ο πρόεδρος του Συλλόγου Σοποτινών Αθήνας Σούλης Σοφιανόνουλος.

ΣΗΜ: Επειτα από την κλήρωση λαχειοφόρου την τηλεόραση 32ιντσων προσφορά του Συλλόγου Σειραίων Αθήνας ''Η ΑΝΑΛΗΨΗ ΤΟΥ ΣΩΤΗΡΟΣ'' ο τυχερός λαχνός είναι ο 815 με κατοχο τον Σπ. Γ. από τα Τριπόταμα..


για το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS


Αργύρης Ασημακόπουλος

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.