HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Σοκ από τον χαμό του Σπύρου Μαρίνη - Η ταφή του αύριο στην Κλειτορία

Σοκ έχει προκαλέσει στην τοπική κοινωνία η είδηση του θανάτου του Σπύρου Μαρίνη που έφυγε στην ζωή χθες το απόγευμα στο Πανεπιστημιακό ...

Σοκ έχει προκαλέσει στην τοπική κοινωνία η είδηση του θανάτου του Σπύρου Μαρίνη που έφυγε στην ζωή χθες το απόγευμα στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Πατρών στο Ρίο, όπου νοσηλευόταν τις τελευταίες ημέρες.
Ο εκλιπών προ ημερών είχε ανασυρθεί από ναυαγοσώστη από την θαλάσσια περιοχή του Ακταίου, αναίσθητος και είχε μεταφερθεί στο Νοσοκομείο.
Η κηδεία του θα γίνει την Κυριακή στις 11 το πρωί, από τον Ιερό Ναό Αγίας Μαρίνας (συνοικία Μακρυγιάννη) και η ταφή στο νεκροταφείο Κλειτορίας Καλαβρύτων.
«Είναι αξιοθαύμαστη η γενναιότητα της οικογένειας του εκλιπόντος Σπύρου Μαρίνη, η οποία μέσα στο μεγάλο πόνο της για την κατάσταση της υγείας του καθηγητή, σκέφτηκε τους συνανθρώπους μας και προσέφερε τα νεφρά του», δήλωσε ο Διοικητής του ΠΠΝΠ Χαράλαμπος Μπονάνος.
από:patratora.gr και dete.gr
Ο Θεός να τον αναπαύσει 

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.