HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Ποδαρικό με βροχές θα κάνει ο Σεπτέμβριος

Ποδαρικό με κακοκαιρία θα μας κάνει ο Σεπτέμβρης καθώς βαρομετρικό χαμηλό από την Ιταλία θα προσεγγίσει την χώρα μας δίνοντας ισχυρές βροχ...

Ποδαρικό με κακοκαιρία θα μας κάνει ο Σεπτέμβρης καθώς βαρομετρικό χαμηλό από την Ιταλία θα προσεγγίσει την χώρα μας δίνοντας ισχυρές βροχές και καταιγίδες.
Κάτι που εμείς είχαμε επισημάνει εδώ και καιρό οτι αρχές Σεπτέμβρη θα έχουμε μια φθινοπωρινή κακοκαιρία στο μεγαλύτερο μέρος της χώρας.

Έτσι από την Τρίτη 2 Σεπτέμβρη και από τα δυτικά θα αρχίσει η επιδείνωση του καιρού.

Που θα εστιάσει η κακοκαιρία
Ισχυρές βροχές και καταιγίδες θα εκδηλωθούν στα νησιά του Ιονίου,την Ήπειρο-δυτική Μακεδονία-δυτική Στερεά-βορειοδυτική Θεσσαλία μέχρι και την δυτική και κεντρική Πελοπόννησο.
Σε αυτές τις περιοχές τα φαινόμενα κατά τόπους θα είναι έντονα και θα συνοδεύονται ή από χαλάζι ή από ριπαίος ανέμους. Τέτοια εποχή είναι πολύ συχνή η εικόνα των μπουρινιών στην δυτική Ελλάδα ως πρωτοβρόχια.

Δείτε τον παρακάτω χάρτη σε ποιες περιοχές θα βρέξει την Τρίτη το πρωί:


Μέσα στην Τρίτη 2 Σεπτέμβρη η κακοκαιρία θα προσπαθήσει να κινηθεί και πιο ανατολικά με τις βροχές και τις καταιγίδες να επηρεάζουν την κεντρική Μακεδονία ,καθώς και την Θεσσαλία μέχρι την βορειοανατολική Στερεά-βορειοανατολική Πελοπόννησο.

Δείτε τον παρακάτω χάρτη σε ποιες περιοχές θα βρέξει το απόγευμα της Τρίτης:
Δεν φαίνεται να επηρεάζεται την Τρίτη η Θράκη,τα νησιά του βορειοανατολικού Αιγαίου,οι Κυκλάδες,η Κρήτη αλλά και τα Δωδεκάνησα από αυτήν την κακοκαιρία.
Ωστόσο αργά το βράδυ της Τρίτης προς την Τετάρτη οι καταιγίδες θα επηρεάσουν και την ανατολική Μακεδονία-Θράκη αλλά και τα νησιά του ανατολικού βορειοανατολικού Αιγαίου. Πιθανότητα για βροχές και στις Κυκλάδες και την δυτική Κρήτη.
Από την Τετάρτη 3 Σεπτέμβρη βελτιώνεται ο καιρός σταδιακά από τα δυτικά προς τα ανατολικά χωρίς να λείπουν όμως οι πρόσκαιρες μπόρες στην δυτική βορειοδυτική Ελλάδα.

Η Πρόγνωση του Καιρού είναι μια προσφορά στο ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS  του: weather-in-greece.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.