HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

ΑΡΑΞΟΣ - Αυτός είναι ο πιλότος του Α7 Corsair που απέτρεψε τραγωδία

Από το Θύρρειο του Δήμου Ακτίου Βόνιτσας είναι ο 28χρονος πιλότος Σπύρος Σώζος, χειριστής του αεροσκάφους που έπεσε σε πεδίο βολής στρ...


Από το Θύρρειο του Δήμου Ακτίου Βόνιτσας είναι ο 28χρονος πιλότος Σπύρος Σώζος, χειριστής του αεροσκάφους που έπεσε σε πεδίο βολής στρατιωτικής περιοχής στην Κομοτηνής.  Ο πιλότος της Π.Α. που υπηρετεί στην 116 ΠΜ του Αράξου, το πρωί της Τρίτης 26/8/14 απογειώθηκε από τον Άραξο με ένα Α7 Corsair για να συμμετάσχει σε ασκήσεις εικονικών βομβαρδισμών στην περιοχή της Κομοτηνής.
Από βλάβη του πεπαλαιωμένου, μονοκινητήριου και προς απόσυρση αεροπλάνου, έπεσε αφού πρώτα ο άριστα εκπαιδευμενος πιλότος μας διασφάλισε οτι δεν θα πέσει σε κατοικημένη περιοχή ρισκάροντας την δική του ζωή. Ο ίδιος τελευταία στιγμή εκτοξεύθηκε απο το αεροσκάφος και γλίτωσε με μικροτραυματισμούς. Μεταφέρθηκε σε στρατιωτικό νοσοκομείο της Αθήνας για προληπτικούς λόγους, όπου και δέχτηκε το τηλεφώνημα και τα συγχαρητήρια του υπουργού Άμυνας, Δ. Αβραμόπουλου.
Ο 28χρονος πιλότος, όπως μας ενημερώνει το patragol.gr είναι ιδιαίτερα γνωστός στην αθλητική οικογένεια της Αχαΐας, καθώς είναι ποδοσφαιριστής στην ομάδα του Πολύτεκνου. Ο Σπύρος Σώζος απόδειξε το υψηλό φρόνημα και την άριστη εκπαίδευση των Ελλήνων πιλότων, όσο για το Α7 Corsair που ηταν να αποσυρθεί σε δυο μήνες μάλλον ..."αποφάσισε" να πέσει μάχιμο!!!


Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.