HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Ορκίστηκε η νέα Δημοτική Αρχή Δυτικής Αχαΐας

Η τελετή ορκωμοσίας του νέου Δημάρχου Δυτικής Αχαΐας και του Δημοτικού Συμβουλίου της περιοχή παρουσιάστηκε αργά το απόγευμα της Κυριακή...

Η τελετή ορκωμοσίας του νέου Δημάρχου Δυτικής Αχαΐας και του Δημοτικού Συμβουλίου της περιοχή παρουσιάστηκε αργά το απόγευμα της Κυριακής στο κατάμεστο κλειστό γυμναστήριο της Αχαγιάς.
Την ορκωμοσία τέλεσε ο Μητροπολίτης Πατρών Χρυσόστομος ενώ δεν έλειψαν και τα απρόοπτα όταν το λόγο πήρε ο επικεφαλής της Αντιπολίτευσης Σάκης Γκοτσούλιας ο οποίος αποδοκιμάστηκε από μικρή μερίδα των παραβρισκόμενων επειδή αναφέρθηκε στην ένσταση που έχει υποβάλει κατά του εκλογικού αποτελέσματος.
Από την πλευρά του ο κ. Νικολάου επισήμανε μεταξύ άλλων: «Οι εκλογές τελείωσαν, πλέον δεν περισσεύει κανείς. Μεγάλος μας αντίπαλος είναι μόνο τα προβλήματα της περιοχή μας».
Μεταξύ άλλων στην εκδήλωση παραβρέθηκαν ο νεοεκλεγείς δήμαρχος Πατρέων Κώστας Πελετίδης, ο Δήμαρχος Ερυμάνθου Θάνος Καρπής, ο Δήμαρχος Καλαβρύτων Γιώργος Λαζουράς, ο Κώστας Σπηλιόπουλος από την ΕΡΓΟΣΕ κ.α.
από: thebest.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.